Shane Tusup nélkül tért vissza Amerikából Hosszú Katinka

Forrás: Instagram/Hosszú Katinka -
felkészülés utazás Amerika Hosszú Katinka Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup a békülésük után utazott Amerikába, hogy az úszónő megint formába lendüljön. Katinka azonban egyedül tért vissza Magyarországra.

Megint mennek a találgatások Hosszú Katinka házasságáról. Az úszónő egyedül tért vissza Magyarországra egy hosszabb amerikai tartózkodás után - írja a Ripost. És ha ez még nem lenne elég, a rajongók amiatt is aggódnak, hogy férje nem köszöntötte fel Katinkát a születésnapján a közösségi oldalán, olimpiai bajnokunk pedig a barátaival és az edzőtársaival ünnepelt.

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat! Edzéssel is ünnepeltünk Thanks for the birthday wishes! Celebrated with some swimming

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,


A lap megkereste Katinka sajtósát, Kiss Kingát, aki megmagyarázta a helyzetet:
"Katinka csak pár napra érkezett Magyarországra különböző üzleti, céges-, és szponzorációs események miatt. Ha ezeken túl van, akkor megy vissza Amerikába."

Mindenki megnyugodhat tehát, minden rendben van a Hosszú-Tusup házaspárral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.