Joshi Bharatot mélyen megérinti vendégei élete: így vallott

Joshi Bharat élettörténet vendég
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat sztárvendégeivel azok élettörténetéről beszélget és nagyon meghatják a hallottak. Erről vallott.

Joshi Bharatot sem hagyja hidegen sztárvendégei története, ezekről mesélt a Borsnak.

Joshi Bharat Forrás: www.polyakattila.hu/Polyak Attila

"Mélyen megérintenek. Vitray Tamás története volt a legmellbevágóbb. Mesélte, hogy bár édesanyja túlélte a koncentrációs tábort, de utána egy auschwitzi kórházban meghalt. Csak nagysokára gyűjtött annyi bátorságot, hogy elmenjen oda, és megkeresse a dokumentumokat. Másszor Mohamed Aidával beszélgettem, aki könnyes szemmel mondta, mennyire fáj neki, hogy az Egyiptomban élő édesapjával rég nem tudott találkozni. Éppen akkor, amikor ott puskaporos volt a helyzet, és nem tudta, mi van vele. Ezek nagyon megható, szívszorító beszélgetések, amelyek hatnak rám. Nemrég Détár Enikő mesélte, hogy amikor édesanyjának már csak néhány órája volt hátra, melléfeküdt, hozzábújt. Nem tudod nem átélni ezeket a megható pillanatokat. Vagy amikor Endrei Judit azt mondta, bántja a lelkét, hogy nem mondta az anyukájának: szeretlek. Pedig ki kell mondani, ez nagyon fontos. Ilyenkor a saját életedet is végiggondolod: én mondtam anyámnak vagy sem? Ha valakivel beszélgetsz a saját gyerekéről, akkor eszedbe jut a tiéd. Amikor a rákbeteg Székhelyi József mutatta, amit a kislánya rajzolt neki, hogy apa szeretlek, az is megrendített. Mondja, hogy legyőzi a betegséget, de a gesztusaiban, a szemében ott a bizonytalanság. A ki nem mondott szavak is hatnak ránk."

Apró bikiniben mutatta meg testét Tücsi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-apro-bikiniben-mutatta-meg-testet-tucsi-foto.htmlTücsi és párja, Sofron István épp a napfényes Balin romantikáznak, ahonnan természetesen naponta posztolnak is a közösségi oldalra. TV + SztárokOrigoÍgy lepte meg Eva Longoriát szerelme a babaváró bulin: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-igy-lepte-meg-eva-longoriat-szerelme-a-babavaro-bulin-video.htmlA közelmúltban tartotta babaváró buliját Eva Longoria, akit a férje egy cuki meglepetéssel ajándékozott meg. A színésznő nagyon meghatódott.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia szívszaggató sorokkal emlékezett 8 évvel ezelőtt eltávozott édesanyjára, anyák napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-igy-emlekezik-edesanyjara-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia sajgó szívvel emlékezett meg édesanyjáról anyák napján. TV + SztárokOrigoBritney Spears és szerelme így edzenek együtt: erotikus videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-britney-spears-es-szerelme-igy-edzenek-egyutt-erotikus-video.htmlBritney Spears le sem tagadhatná, hogy szerelmes izompacsirta pasijába. TV + Sztárok--Király Viktor szerelme, Anita megmutatta bikinis testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kiraly-viktor-szerelme-anita-megmutatta-bikinis-testet-foto.htmlKirály Viktor szerelme gyönyörű, ezt eddig is tudtuk. Most azonban tökéletes testét is megvillantotta. TV + SztárokOrigoKöllő Babett és férje, András hosszú ideje nem alszanak egy hálószobábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kollo-babett-es-ferje-hosszu-ideje-nem-alszanak-egy-haloszobaban.htmlKöllő Babett elmesélte, hogy mióta a Celeb vagyok! Ments ki innen című műsorból hazajött, kislánya, Milla kizárólag vele hajlandó aludni, annyira megviselte anyukája távolléte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.