Tóth Andiról leesett a szoknya a Nagy Duettes szereplése alatt

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
Nagy Duett Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi és Rippel Feri produkciója alatt kínos dolog történt: Andiról leesett a szoknya és bugyiban csinálta végig a szereplésüket.

" Roppant kellemetlen"

- mondta Andi a zsűri előtt, amikor rákérdeztek, hogyan érzi magát a történtek után.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi/Instagram

Egy tüllszoknyát viselt Andi, de a dal elején leesett róla és egy bugyiban és combfixben énekelt végig.

Kasza Tibi ás Pápai Joci teljesne beindultak és 10 pontot adtak.

Szülés után két héttel Miamiba utazott Vasvári Vivien: bikiniben mutatta meg magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-szules-utan-ket-hettel-miamiba-utazott-vasvari-vivien-bikiniben-mutatta-meg-magat.htmlÍgy fest szülés után két héttel Vasvári Vivien, aki máris Miamiba utazott családjával. TV + Sztárok--Így lepte meg Eva Longoriát szerelme a babaváró bulin: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-igy-lepte-meg-eva-longoriat-szerelme-a-babavaro-bulin-video.htmlA közelmúltban tartotta babaváró buliját Eva Longoria, akit a férje egy cuki meglepetéssel ajándékozott meg. A színésznő nagyon meghatódott.TV + SztárokOrigoÍgy szerezte Rubint Réka a szeme alatt húzódó sérülést: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-igy-szerezte-rubint-reka-a-szeme-alatt-huzodo-serulest-video.htmlA jó megfigyelők észrevehették már, hogy Rubint Réka egyik szeme alatt sérülés látható, ennek eredete derült most ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban. TV + Sztárok--Baukó Éva elképesztő testet villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-bauko-eva-elkepeszto-testet-villantott-foto.htmlBaukó Éva az elmúlt hónapokban hatalmas vátlozásokon esett át: műsorvezető lett és brutálisan lefogyott.TV + Sztárok--Óriásiak lettek Horváth Éva mellei: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180505-oriasiak-lettek-horvath-eva-mellei-foto.htmlA modell teste igencsak megváltozott, mióta édesanya lett. TV + SztárokOrigoMár nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20180505-mar-nem-enekel-a-fiesta-egyuttesben-szandi-novere-pintacsi-viki.htmlKedden még fellépése volt, ma pedig már nem énekel a Fiesta együttesben Szandi nővére, Pintácsi Viki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.