Vajna Timi feleség Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ripost készített interjút Andy Vajnával, aki a házasságáról is beszélt.

Pár hónapja még úgy tűnt, hogy nincsen minden rendben Andy Vajna házasságával, ám a filmügyi kormánybiztos csak mosolyog a pletykákon - írja a Ripost.

Vajna Timi már jó ideje Los Angelesben él és tanul, Andy Vajna pedig továbbra is Magyarországon tartózkodik, és azt mondja, a távolság ellenére is kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek feleségével. A riporter kérdésére Vajna megerősítette, hogy a mindennapokban is nagyon hiányoznak egymásnak, ugynakkor ahhoz, hogy Timi megkapja az állapolgárságot, egy évben hat hónapot kint kell töltenie Amerikában.

"Próbáljuk jól beosztani az egymással töltött időt, ami nem könnyű, de minden megoldható, csak akarni kell. Ha nincs mellettem, akkor is minden nap beszélünk, és mindig pontosan tudjuk, mi történik a másikkal. Részesei vagyunk egymás mindennapjainak és ez a lényeg" - mondta Andy Vajna a lapnak, aki hozzátette azt is, hogy kapcsolatuk legfontosabb pillére a szeretet és a bizalom, ami megismerkedésük óta töretlen.

Andy Vaja és Timi a hét második felében Cannes-ba utazik a filmfesztiválra, ahol négy napot töltenek majd együtt, és persze a barátaikkal.

Tóth Andi és Rippel Feri esett ki A Nagy Duett mai élő adásábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-toth-andi-es-rippel-feri-esett-ki-a-nagy-duett-mai-elo-adasabol.htmlA Nagy Duett 4. adásából Tóth Andi és Rippel Feri párosa esett ki, ők nem folytathatják tovább. TV + SztárokOrigoKirabolták otthonában Liz Hurleyt. Fia is otthon volt a betöréskorhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kiraboltak-otthonaban-liz-hurleyt-fia-is-otthon-volt-a-betoreskor.htmlKirabolták otthonában Liz Hurleyt, miután vacsorát adott barátainak.TV + Sztárok--Megyeri Csilla úgy véli, előző életében kutya volthttp://www.life.hu/sztarok/20180506-megyeri-csilla-ugy-veli-elozo-eleteben-kutya-volt.htmlMegyeri Csilla ezúttal előző életéről mesélt. TV + SztárokOrigoKasza Tibi a kórházban köszöntötte ma édesanyját: élő adásban, megrendülve mesélt rólahttp://www.life.hu/sztarok/20180506-kasza-tibi-a-korhazban-koszontotte-ma-edesanyjat-elo-adasban-megrendulve-meselt-rola.htmlKasza Tibi bohóc oldalát nap mint nap láthatjuk, ám mély érzéseiről csak ritkán mesél.TV + SztárokOrigoBalázs Andi és Horváth Tamás édesanyjuknak énekeltek, akik már nem lehetnek velükhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-balazs-andi-es-horvath-tamas-edesanyjuknak-enekeltek.htmlHorváth Tamás és Balázs Andi is elvesztették az édesanyjukat, így az anyák napi adásban nekik énekeltek. TV + SztárokOrigoNyári Dia, a Barátok közt sztárja kismamafotót posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180506-nyari-dia-a-baratok-kozt-sztarja-kismamafotot-posztolt-foto.htmlCsodaszép kismama Nyári Dia: egy fotózáson vett részt. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.