Görög Zita május végén abbahagyja a munkát, születendő babájára koncentrál

Forrás: Pannontej -
Görög Zita visszavonulás várandós terhes munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita rengeteget dolgozik, de a hónap végén abbahagyja a munkát és csakis magára és születendő babájára koncentrál.

Még várandósan is rengeteget dolgozik Görög Zita, előfordul, hogy a nap 16 órájában talpon van. Nincs ideje pihenni, ügyeket intéz, forgat és a gyerekeit viszi edzésre. A modell a Borsnak azért bevallotta, harmadik terhességét már nehezebben viseli, ezért úgy tervezi, több időt szán majd magára és születendő babájára.

Görög Zita ezentúl csak a születendő babájára koncentrál Forrás: Pannontej

Tudomásul kell venni, hogy a test nem fiatalodik, bármennyire is odafigyel az ember az egészségére. Tinédzserkorom óta tudatosan étkezem, és rendszeresen mozgok, modellként ez persze alapvetés, de ha más hivatást választottam volna, akkor is ragaszkodnék ehhez az életformához. A babavárás mindössze annyiban befolyásolja ezt, hogy most egy picit jobban oda kell figyelnem magamra." – mesélte Zita a lapnak, majd hozzátette, a hónap végén tényleg abbahagyja a munkát és egy időre eltűnik a képernyőről is. „Ez a hónapom még nagyon húzós, heti három forgatásom van, de május végén leállok, és csak a babára koncentrálok. Egy picit azért dolgozom is, fiatal tehetségeket castingolok. Ez a munka kevesebb fizikai terheléssel jár, és feltölt érzelmileg."

Elhunyt Várkonyi Andrea színésznő, Várkonyi András lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180507-elhunyt-varkonyi-andrea-szineszno-varkonyi-andras-lanya.htmlHosszan tartó, türelemmel viselt betegség után vasárnap elhunyt Várkonyi Andrea színésznő. A Barátok közt főszereplőjének, Várkonyi Andrásnak a lánya ezen a héten lett volna 39 éves - tudatta közelményben az RTL Klub. TV + SztárokThinkstockPuzsér Róbert a Facebookon ment neki Vágó Istvánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-puzser-robert-a-facebookon-ment-neki-vago-istvannak-botrany.htmlPuzsér Róbert ezúttal Vágó Istvánba kötött bele. Úgy véli, az egykori kvízmester semmit nem tett le az asztalra, vetélkedőműsoraiban csak felolvasta a válaszokat. TV + Sztárok--Így ölelgeti 23 évvel fiatalabb barátnőjét Leonardo DiCapriohttp://www.life.hu/sztarok/20180507-igy-olelgeti-23-evvel-fiatalabb-baratnojet-leonardo-dicaprio.htmlLeonardo DiCaprio és 23 évvel fiatalabb barátnője egyre többször mutatkoznak együtt: nemrég az utcán enyelegve kapták őket lencsevégre. TV + Sztárok--Kasszás Erzsi helyett Icuka a CBA-reklámok sztárja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-kasszas-erzsi-helyett-icuka-a-cba-reklamok-sztarja-video.htmlKasszás Erzsitől búcsút kell vennie a rajongóknak, helyette ezentúl Icukával találkozhatunk, aki előbújt a boltvezetői irodájából, hogy elrappelje, milyen a CBA-s varázs. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney 57 éves, fotó bizonyítja, hogy nem volt mindig szívtipróhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-george-clooney-56-eves-foto-bizonyitja-hogy-nem-volt-mindig-szivtipro.htmlGomba frizurával és szemüvegben kissé nehéz felismerni George Clooney-t, akit világszerte nők milliói imádnak. Úgy tűnik, nem volt mindig ilyen sármos a színész, aki vasárnap ünnepelte 57. születésnapját. TV + Sztárok--Szívszorító: így teltek Robin Williams utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180507-szivszorito-igy-teltek-robin-williams-utolso-napjai.htmlBoltokba került az a könyv, amely részletesen leírja Robin Williams utolsó éveit és a színész betegségével folytatott küzdelmét. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.