Sokkot kapott: leégették Tápai Szabina haját

frizura Tápai Szabina haj fodrász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nő rémálma az, ami A Nagy Duett szereplőjével, a kézilabdázó Tápai Szabinával történt.

A Micsoda nők! című műsorban osztotta meg a rettenetes történetet Kucsera Gábor felesége. Ma is élénken él benne a sokk, amit hajának elvesztése okozott - írta a Ripost.

"Hosszú, hátközépig érő hajam volt, amikor leégették. Tüsire kellett vágni. A végeredménytől sokkot kaptam, két hónapig magamhoz se tértem. Persze mindenkinek tetszett, csak nekem nem" - mesélte Várkonyi Andrea műsorában Szabina.



Lilu göndör fürtöket villantott: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180506-lilu-gondor-furtoket-villantott-foto.htmlIgencsak elámultak rajongói Lilu friss fotóján: a többnyire mindig visszafogott műsorvezető göndör fürtöket villantott. TrendOrigoSminktippek édesanyáknak: így sminkelj 40 feletthttp://www.life.hu/trend/20180503-sminktippek-edesanyaknak-igy-sminkelj-40-felett.htmlA negyven az új húsz! Kitolódnak a határok, ezért nem kell megijedni és lemondani semmiről, ami a kenceficéket illeti, csak körültekintőbben kell összeválogatni az érettebb minőséghez és az életformához igazodva. TrendOrigoDér Heni meghökkenő szettben lépett színpadra: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180506-der-heni-meghokkeno-szettben-lepett-szinpadra-foto.htmlDér Heni legutóbbi fellépésre egy kissé meghökkentő szettbe bújt. Rajongói mégis odáig vannak stílusáért. Trend--Hosszú Katinka üsződresszben ment ki az utcára: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180506-hosszu-katinka-uszodresszben-ment-ki-az-utcara-foto.htmlHosszú Katinka imádja az úszódresszeit, ezért még az utcára is abban megy ki.Trend--Hamarosan bárki vásárolhat magának vaginanadrágothttp://www.life.hu/trend/20180505-hamarosan-barki-vasarolhat-maganak-vaginanadragot.htmlA vaginanadrág pár hete tűnt fel Janelle Monáe klipjáben, de hamarosan bárki hozzájuthat.TrendOrigoAlaposan eltorzult Mary-Kate Olsen arca: fotóhttp://www.life.hu/trend/20180504-alaposan-eltorzult-marykate-olsen-arca.htmlCsak 31 esztendős, de legalább 10 évvel idősebbnek néz ki Mary-Kate Olsen, aki smink nélkül jelent meg a napokban egy New York-i eseményen. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.