Csősz Boglárka luxusfeleség az első ember akar lenni a Marson

Fotó: Mudra László - Origo -
űrutazás Smaltig Dalma Köllő Babett Yvonne Dederick Mars Vasvári Vivien Csősz Boglárka bolygó Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben előző adásában a feleségek egy része Dél-Afrikába utazott, ahol Csősz Boglárka meglepő terveiről mesélt. Elmondta: imádja a levegőt és a repülést, szeretne az első ember lenni a Marson.

Dél-Afrikába utaztak a Feleségek luxuskivitelben szereplői, azonban a két kismamát, Smaltig Dalmát és Vasvári Vivient Budapesten hagyták. A kicsit sem zökkenőmentes safari után a hölgyek leültek vacsorázni, ahol nem más volt a téma, mint az, hogy az olyakor polihisztornak tűnő Boglárka vajon mihez nem ért.

Mint mondta: a genetika nem az ő asztala, viszont imádja a repülést és a levegőt, éppen ezért szeretne az első ember lenni a Marson.

Csősz Boglárka a Marsra utazna Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.