Egy safarin kerültek életveszélybe a Feleségek luxuskivitelben szereplői

Mardoll Köllő Babett Csősz Boglárka Safari Polgár Tünde Feleségek luxuskivitelben Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dél-Afrikában safarira indultak a Feleségek luxuskivitelben szereplői, azonban az esti kiruccanás már nem ment zökkenőmentesen. Besötétedett, az eső eleredett, ők pedig beragadtak a srába. Félő volt, hogy a környéken kószáló agresszív elefánt megtámadja őket

"Hazamegyünk és botoxoltatni kell, mert a rémület összerántja az arcunkat" - kezdte Köllő Babett a safarin. Félelme nem volt alaptalan, hiszen besötétedett, eleredt az eső, a feleségek pedig elakadtak a sárban.

Kísérőjük rádión kért segítséget, ám egyedül kellett megoldaniuk a helyzetet. Volt okuk az ijedtségre: a környéken ugyanis egy agresszív elefánt, Amarula kószált. Végül egy másik terepjáró sofőrje sietett a segítségükre. Bár Yvonne Dederick lánya, Cathrine így sem menekül meg az idegösszeomlástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.