Gömbölyödő pocakkal pózolt DJ Seherezádé: rajongói azt hitték, kisbabát vár

Forrás: Facebook/Dj Seherezádé -
kisbaba DJ Seherezádé pocak várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg rajongója gratulált DJ Seherezádénak a babához azután, hogy a lemezlovas feltöltött egy pocakos fotót. De vajon tényleg érkezik a trónörökös?

DJ Seherezádé elég árulkodó fotót töltött fel Instagram-oldalára, jól látható, hogy kerek pocakja van a lemezlovasnak. A fotót el is árasztották a kommentek, sok rajongója gratulált neki a gyermekáldáshoz, mások azonban kétkedve nézték a felvételt. Sokak szerint ugyanis biztosan nem terhes az egykori valóságshow-sztár, és nekik lett igazuk.

Dj Seherezádé gömbölyödő pocakkal pózolt Forrás: Facebook/Dj Seherezádé

A kommentekből kiderül, hogy a DJ csupán a kismamáknak szánt kollekcióját reklámozza ilyen módon, valószínűleg tudta, ha azt hiszik, hogy terhes, sokkal többen felfigyelnek a fotóra. Valószínűleg ezért nem írta ki már az elején, hogy csupán a ruhát szeretné népszerűsíteni. Az viszont a hozzászólásokból kiderül, hogy 1-2 év múlva tervezi a babát.

Seherezade Vivien Nagy (@seherezadenay) által megosztott bejegyzés,

Ashley Graham lógó melleit mutogatta Instavideójában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-ashley-graham-logo-melleit-mutogatta-instavideojaban-foto.htmlAshley Graham a világ leghíresebb plus size modellje. A kerekded idomairól elhíresült sztár mindig szexi összeállításokban szerepel, kivéve most: ezúttal hatalmas, lógó melleitt lóbálta videójában. Miért?TV + Sztárok--Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180508--partos-csilla-ujra-szerelmes.htmlPártos Csilla hosszú évek óta szingli. Mióta elváltak Pécsi Ildikó fiával, azóta egyedül neveli fiát, közben pedig exanyósával csatározik a lakás ügyében. Most azonban végre boldog lehet. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180508--partos-csilla-ujra-szerelmes.htmlPártos Csilla hosszú évek óta szingli. Mióta elváltak Pécsi Ildikó fiával, azóta egyedül neveli fiát, közben pedig exanyósával csatározik a lakás ügyében. Most azonban végre boldog lehet. TV + SztárokOrigoGörög Zita május végén abbahagyja a munkát, születendő babájára koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-gorog-zita-majus-vegen-abbahagyja-a-munkat-szuletendo-babajara-koncentral.htmlGörög Zita rengeteget dolgozik, de a hónap végén abbahagyja a munkát és csakis magára és születendő babájára koncentrál. TV + SztárokOrigoFatboy Slim két évvel a válása után még mindig egyedülállóhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-fatboy-slim-ket-evvel-a-valasa-utan-meg-mindig-egyedulallo.htmlKét év telt el Norman Cook, azaz Fatboy Slim válása óta, azonban még mindig nem áll készen egy új kapcsolatra. Azt mondja, a szíve még mindig nem forrt össze, és a randizás szabályaira sem emlékszik már. TV + Sztárok--Lakodalmas szerkóban jelent meg AWS az Eurovízió megnyitójánhttp://www.life.hu/sztarok/20180507-lakodalmas-szerkoban-jelent-meg-aws-az-eurovizio-megnyitojan.htmlElkezdődött a 63. Eurovíziós Dalverseny Portugália fővárosában, Lisszabonban, ahol kivételesen nem vörös, hanem kék szőnyegen vonulhattak be az országok előadói. 43 nemzet indul a 2018-as versenyen, Magyarországot az AWS együttes képviseli, akiket el is kaptunk egy rövid interjúra a megnyitó ceremónián.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.