Augusztus elején áll oltár elé Weisz Fanni és vőlegénye, Péter

Forrás: Facebook/Weisz Fanni -
modell lagzi esküvő házasság Weisz Fanni menyasszony vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus elején oltár elé áll Weisz Fanni és kedvese, Péter. A pár most a kamerák előtt mesélt az előkészületekről.

Weisz Fanni és kedvese, Péter a TV2 Mokkájának vendége volt, ahol arról meséltek, milyen is lesz számukra a nagy nap. Mint mondják, szinte el sem hiszik, hogy mindjárt összeházasodnak, nagyon furcsa lesz számukra kimondani egymásnak, hogy férj és feleség.

Még mindig nem tudom felfogni, hogy tényleg lesz esküvő... A ruha, a gyűrű és a hely is megvan. Én nagyon nagy esküvőt szerettem volna csodálatos környezettel, hogy minden gyönyörű legyen, de Peti nem. Szerinte az a fontos, hogy a jó barátok legyenek ott. Ez egy kicsinek számítható szerintem..." – magyarázta Fanni, majd párja hozzátette, hogy alapvetően mégsem lesz annyira kicsi a lagzi.

Nagyon szeretem, hogy mindig mondja, hogy kis esküvő, de 150 fő... Én próbáltam lebeszélni a nagy esküvőről..." – mondta nevetve az ifjú vőlegény.

Hosszú Katinka újra bombaformábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-hosszu-katinka-ujra-bombaformaban-visszateres.htmlHosszú Katinka újra remek formában, elárulta, a kemény munkának hála villámgyorsan leadta a rajta lévő pluszkilókat. TV + SztárokOrigoRajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-rajongok-tiltakoztak-amiatt-hogy-levettek-kero-darabjat-a-musorrol.htmlAz Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--Tóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigoTinédzserkori fotó került elő Király Viktorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-tinedzserkori-foto-kerult-elo-kiraly-viktorrol-ordog-nora.htmlTinédzserkori fotó került elő Király Viktorról. Az énekes ekkor még modellnek készült ikertestvérével egyetemben. TV + Sztárok--Egy safarin kerültek életveszélybe a Feleségek luxuskivitelben szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20180508-egy-safarin-kerultek-eletveszelybe-a-felesegek-luxuskivitelben-szereploi.htmlDél-Afrikában safarira indultak a Feleségek luxuskivitelben szereplői, azonban az esti kiruccanás már nem ment zökkenőmentesen. Besötétedett, az eső eleredett, ők pedig beragadtak a srába. Félő volt, hogy a környéken kószáló agresszív elefánt megtámadja őket TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.