Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjének

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
Karambol Calvin Harris autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen.

A hétvégén szenvedett autóbalesetet Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Egy szemtanú számolt be a körülményekről, elmondása szerint a DJ barátnője vezetett, amikor hirtelen egy fehér autó bevágott eléjük. A lemezlovas barátnője már nem tudott lefékezni, így belement az eléjük kerülő autóba.

Calvin Harris megint balesetezett Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Természetesen kihívták a rendőröket a helyszínre, akik elvégezték a helyszínelést. Calvin és Aarika nem sérültek meg, a másik autóban ülő 2 lány viszont igen, és állítólag azért panaszkodtak, mert sem a DJ, sem a barátnője nem kérdezték meg, hogy vannak, a fájdalmaik miatt pedig feljelentést fontolgatnak. A DJ-hez közel álló bennfentes szerint viszont nem kétséges, hogy kinek a hibájából történt a baleset, hiszen a fehér autó bevágott Calvinék elé - írja a TMZ.

Nem ez az első balesete a DJ-nek

Két ével ezelőtt, szintén májusban szenvedett autóbalesetet Calvin Harris. A Los Angeles-i reptér felé tartott a DJ, amikor autójába ütközött egy fiatal sofőr Calvin szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, de sokkal rosszabbul is járhatott volna. Nézd meg a helyszínen készült fotókat itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.