Csobot Adél ki nem állhatja, ha arról faggatják, mikor házasodnak már össze

Csobot Adél házasság A Nagy Duett Istenes Bence kérdések Rózsa György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, Csobot Adél ki nem állhatja, ha arról faggatják, mikor házasodnak össze Istenes Bencével.

Érdekes játékban vett részt Csobot Adél és Rózsa György: A Nagy Duett párosának 5 másodperc alatt kellett villámgyors válaszokat adnia néhány kérdésre. A TV2 oldalára feltöltött videóból kiderül, hogy a legendás műsorvezető kedvenc étele a lecsó, duettpartnere azonban nagyon válogatós, ha ételekről van szó.

Az énekesnőnek nem kellett sokáig törnie a fejét azon, hogy melyek azok a kérdések, amelyeket ki nem állhat. Azonnal rávágta:

Mikor jön a második baba? Mi lesz a fiam neve? Mikor házasodunk össze?"

Hosszú Katinka újra bombaformábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-hosszu-katinka-ujra-bombaformaban-visszateres.htmlHosszú Katinka újra remek formában, elárulta, a kemény munkának hála villámgyorsan leadta a rajta lévő pluszkilókat. TV + SztárokOrigoRajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-rajongok-tiltakoztak-amiatt-hogy-levettek-kero-darabjat-a-musorrol.htmlAz Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--Gregor Bernadett elárulta, milyen a házasságuk Szarvas Attilávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-gregor-bernadett-elarulta-milyen-a-hazassaguk-szarvas-attilaval.htmlGregor Bernadett lassan négy éve Szarvas Attila felesége, de sok mindent nem tudtunk a kapcsolatukról eddig. Most azonban a színésznő elárulta, milyen is a házasságuk. TV + SztárokMTI/Szigetváry ZsoltTóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigoMegsérült Emilio: saját otthonában esett elhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-megserult-emilio-sajat-otthonaban-esett-el.htmlKözel 158 kiló volt Emilio, aki majdnem 60 kilótól szabadult meg, kitartó munkával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.