Fogyasztószert reklámoznak Zoltán Erika nevében, visszaéltek a nevével

bűntény Zoltán Erika visszaélés fogyasztószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőnek többen is felhívták a figyelmét arra, hogy egy fogyasztószer a Sláger TV műsorvezetőjének nevével, arcával és egy korábbi, életmódváltása kapcsán adott nyilatkozatával reklámozza a termékét. Az énekesnő mindent elkövet azért, hogy a cég felfüggessze jogsértő magatartását.

Kirobbanó formában van Zoltán Erika, aki tudatos életmódváltásnak köszönheti, hogy visszanyerte évekkel ezelőtti egészségi állapotát. "Tudatosan és nagy odafigyeléssel készültem az életmódváltásra, Dr. Bagi Gabriella segítségével. A látványos fogyásomat nem egy csodaszernek köszönhetem, hanem az orvosilag kontrollált életmódválásomnak, melynek fontos része volt a táplálkozásom megreformálása is" - kezdte Zoltán Erika, akinek rajongói hívták fel a figyelmet arra a fogyasztószerre, amely az énekesnővel reklámozza termékét.

Zoltán Erika megteszi a jogi lépéseket Forrás: MTI/Bruzák Noémi

"Épp Amerikában voltunk egy fellépésen, amikor az egyik rajongó felhívta a figyelmem arra, hogy az egyik fogyasztószereket forgalmazó cég a nevemmel reklámozza a termékét. Később többen is jelezték ugyanezt. Végül én magam is belefutottam a hirdetésbe, amelyben a nevemmel, arcommal és az egyik, életmódváltásom kapcsán adott interjúmmal reklámozzák a fogyasztószert. Szeretnék ettől elhatárolódni, sem a termékkel, sem a céggel nincs és nem is volt kapcsolatom. Nem próbáltam az általuk hirdetett fogyasztószert, ahogy más terméket, termékeket sem" - mondta az énekesnő, akit elkeserít a cég magatartása, mellyel megtévesztik a fogyni vágyó embereket.

"Nagyon elkeserítő, hogy mindazok ellenére, hogy "lelepleződtek" és felszólítottam őket a jogsértő magatartás felfüggesztésére, még mindig nem hagyták abba a nevemmel, arcommal való reklámozást. Kérem, hogy senki ne dőljön be nekik! Amennyiben a hirdetés továbbra is elérhető marad megteszem a jogi lépéseket" - mondta a Sláger Best of műsorvezetője.

Istenes Bence a távolból köszönti születésnapján Csobot Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-istenes-bence-a-tavolbol-koszonti-szuletesnapjan-csobot-adelt.htmlCsobot Adél a születésnapját sem töltötte Istenes Bencével, akivel 50 napig nem látják egymást. A hamarosan kétgyermekes apuka ugyanis a Survivor következő szériáját forgatja, most Instagramon köszöntötte szerelmét. TV + Sztárok--Rajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-rajongok-tiltakoztak-amiatt-hogy-levettek-kero-darabjat-a-musorrol.htmlAz Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--Gregor Bernadett elárulta, milyen a házasságuk Szarvas Attilávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-gregor-bernadett-elarulta-milyen-a-hazassaguk-szarvas-attilaval.htmlGregor Bernadett lassan négy éve Szarvas Attila felesége, de sok mindent nem tudtunk a kapcsolatukról eddig. Most azonban a színésznő elárulta, milyen is a házasságuk. TV + SztárokMTI/Szigetváry ZsoltJolly milliókat kaphat a kopasz kamufotója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-jolly-milliokat-kaphat-a-kopasz-kamufotoja-miatt.htmlAz énekes pert indított egy hajgyógyászati klinika ellen, amiért az egy róla készült kopasz kamufotóval reklámozta kezelését. TV + Sztárok--Tóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.