Gregor Bernadett elárulta, milyen a házasságuk Szarvas Attilával

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Szarvas Attila házasság Gregor Bernadett kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett lassan négy éve Szarvas Attila felesége, de sok mindent nem tudtunk a kapcsolatukról eddig. Most azonban a színésznő elárulta, milyen is a házasságuk.

Gregor Bernadett jó pár kapcsolaton és házasságon túl van már, a mostaniról azonban nem sokszor nyilatkozott. A színésznő 2014 óta Szarvas Attila felesége, hamarosan a negyedik évfordulójukat ünneplik, és köszönik szépen, nagyon boldogok. Gregor Bernadett úgy érzi, hogy Attila mellett lett igazán teljes az élete, és habár közös gyermekük nem születhetett, így is remekül működik a kapcsolatuk.

Ilyen Gregor Bernadett házassága Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Egy darabig szomorú voltam amiatt, hogy nem lesz közös gyerekünk, de valamiért így kellett lennie.

Ripostnak

Kulcsár Edina összeverekedett édesanyjával a buszon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-kulcsar-edina-osszeverekedett-edesanyjaval-a-buszon-video.htmlKulcsár Edina és édesanyja között testvéri a kapcsolat, amibe még játékos csipkelődések is belefértek. Sokszor előfordult, hogy még verekedtek is a buszon, erről Edináék a Mokkában számoltak be. TV + SztárokOrigoA Tinderen keresi a szerelmet az egyik legszexibb brit focista, Tom Derryhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-a-tinderen-keresi-a-szerelmet-az-egyik-legszexibb-brit-focista-tom-derry.htmlNagy-Britannia egyik legszexisebb focistája és még keresi az igazit Tom Derry. A szerencsések akár a Tinderen is megismerkedhetnek vele. TV + SztárokOrigoTinédzserkori fotó került elő Király Viktorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-tinedzserkori-foto-kerult-elo-kiraly-viktorrol-ordog-nora.htmlTinédzserkori fotó került elő Király Viktorról. Az énekes ekkor még modellnek készült ikertestvérével egyetemben. TV + Sztárok--Két éve felhagyott a színészkedéssel Frajt Edithttp://www.life.hu/sztarok/20180508-ket-eve-felhagyott-a-szineszkedessel-frajt-edit-szomszedok.htmlFrajt Edit két éve felhagyott a színészettel, immár otthoni tennivalóit intézi és férje unokáival foglalkozik. TV + Sztárok--Köllő Babett rosszul lett a Feleségek luxuskivitelben forgatásán, lehet, hogy állapotoshttp://www.life.hu/sztarok/20180508-kollo-babett-rosszul-lett-a-felesegek-luxuskivitelben-forgatasan-lehet-hogy-allapotos.htmlA Feleségek luxuskivitelben forgatásán lett rosszul Köllő Babett, miközben egy hajón pezsgőztek. Polgár Tünde szerint akkor van ilyen rosszul egy nő, amikor terhes. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs előben rappelte el Majka egyik slágerét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-sebestyen-balazs-eloben-rappelte-el-majka-egyik-slageret-video.htmlSebestyén Balázs elbukta Majkával kötött fogadását, így a rádió élő adásában kellett elrappelnie barátja egyik slágerét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.