Hódi Pamela elárulta, mikor vesztette el a szüzességét

Hódi Pamela szüzesség húsvét Vigyázat, szülővel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela édesanyjával volt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor vendége, a játék alatt pedig kiderült, hogy mikor vesztette el ártatlanságát a celeb.

A Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban nem maradnak titkok, sokszor azokra a dolgokra is fény derül, melyeket a celebek szeretnének eltitkolni. Hódi Pamela esetében sem történt ez másként, bár ezúttal ő maga volt az, aki kikotyogta intim titkát, vagyis azt, hogy mikor vesztette el a szüzességét! A kérdés ráadásul nem is erre vonatkozott.

Vajon Hódi Pamela tényleg húsvétkor vesztette el a szüzességét? "Forrás: Hódi Pamela / Insta "

Arra voltak kíváncsiak a műsorban, hogy miért nem vette fel a telefont egy szilveszter éjjelén Pamela az édesanyjának. A lehetséges válaszok között pedig ott volt az is, hogy azért, mert éppen akkor vesztette el a szüzességét. Azt azonban gyorsan megtudhattuk, hogy nem ez a helyes megoldás, ugyanis Pamela kikotyogta, hogy az bizony egy húsvétkor történt. Aztán viszont gyorsan hozzátette, hogy viccelt, így nem tudni, hogy valóban máskor történt az eset, vagy csak megbánta, hogy kitárulkozott, és így próbálta visszacsinálni.

Hosszú Katinka újra bombaformábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-hosszu-katinka-ujra-bombaformaban-visszateres.htmlHosszú Katinka újra remek formában, elárulta, a kemény munkának hála villámgyorsan leadta a rajta lévő pluszkilókat. TV + SztárokOrigoRajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-rajongok-tiltakoztak-amiatt-hogy-levettek-kero-darabjat-a-musorrol.htmlAz Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--Gregor Bernadett elárulta, milyen a házasságuk Szarvas Attilávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-gregor-bernadett-elarulta-milyen-a-hazassaguk-szarvas-attilaval.htmlGregor Bernadett lassan négy éve Szarvas Attila felesége, de sok mindent nem tudtunk a kapcsolatukról eddig. Most azonban a színésznő elárulta, milyen is a házasságuk. TV + SztárokMTI/Szigetváry ZsoltKulcsár Edina összeverekedett édesanyjával a buszon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-kulcsar-edina-osszeverekedett-edesanyjaval-a-buszon-video.htmlKulcsár Edina és édesanyja között testvéri a kapcsolat, amibe még játékos csipkelődések is belefértek. Sokszor előfordult, hogy még verekedtek is a buszon, erről Edináék a Mokkában számoltak be. TV + SztárokOrigoA Tinderen keresi a szerelmet az egyik legszexibb brit focista, Tom Derryhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-a-tinderen-keresi-a-szerelmet-az-egyik-legszexibb-brit-focista-tom-derry.htmlNagy-Britannia egyik legszexisebb focistája és még keresi az igazit Tom Derry. A szerencsések akár a Tinderen is megismerkedhetnek vele. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.