Kasszás Erzsit visszavárják rajongói

rap CBA reklám Kasszás Erzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem nyugszanak bele Kasszás Erzsi rajongói abba, hogy már nem ő, hanem Icuka a CBA-reklámok sztárja. Kommentben siratják kedvencüket. 

Ahogyan mi is megírtuk: Kasszás Erzsi helyett már Icuka szerepel a CBA üzletlánc reklámjaiban. A rappel dúsított új klip szinte sokkolta a nézőket, de már többen rajonganak is érte.

Kasszás Erzsi rajongói azonban a Facebookon siratják kedvenüket.

"Nem rossz, nem rossz, de Erzsi gyere vissza! Egy CBA-s dolgozó" - írja az egyik kommentelő.

"Icuka nem szimpi. Jöjjön vissza Kasszás Erzsi" - írja egy másik. De többen vannak, akik üdvözlik a váltást, sőt már kérték is, hogy tegyék elérhetővé a teljes dalt.

A Bors az új szereplőt, Icukát, azaz Bach Szilviát is megszólaltatta.

"Kasszás Erzsi után szerintem már semmin nem kell meglepődni. Ezek innovatív, új reklámok, ami egyeseknek tetszenek, egyeseknek pedig nem. Nekem nagyon tetszenek, szerintem kimondottan üdítő színfoltok, amiket a közönség is szeretni fog. Nem tudom, emlékszik-e, hogy Kasszás Erzsi hogyan indult tavaly? Pár hónappal később pedig az ország egyik legkedveltebb karaktere lett" - mondta a lapnak Bach Szilvia, aki azt is elárulta, hogy először nem tudta elképzelni, hogyan megy majd neki a rappelés.

Ha valaki még nem látta volna az új reklámot:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.