Keresztes Ildikó bomba formában van, pedig most edzeni sincs ideje

fogyás koncert Keresztes Ildikó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz év sport van Keresztes Ildikó mögött, ám jelenleg nem jár edzeni és étkezésére sem figyel, mégis bomba formában van. Életmódjáról és utazásairól mesélt. 

Spanyolországban pihent, Dániában pedig két koncertet adott Keresztes Ildikó, aki a Mokkában mesélt élményeiről.

A műsorvezetők arról is kérdezték, mi bomba alakjának titka. Keresztes Ildikó azt mondja, őt jelenleg rengeteg teendője és a koncetek, valamint a háta mögött lévő 20 év sport tartja formában. Most nem sportol és az étkezésére sem tud odafigyelni. Mint mondta zsúfolt napirendjére utalva: "Egy katasztrófa az élet, totálisan szét vagyok esve."

Kasszás Erzsit visszavárják rajongóihttp://www.life.hu/sztarok/20180509-kasszas-erzsit-visszavarjak-rajongoi.htmlNem nyugszanak bele Kasszás Erzsi rajongói abba, hogy már nem ő, hanem Icuka a CBA-reklámok sztárja. Kommentben siratják kedvencüket. TV + SztárokOrigoHódi Pamela elárulta, mikor vesztette el a szüzességéthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-hodi-pamela-elarulta-mikor-vesztette-el-a-szuzesseget.htmlHódi Pamela édesanyjával volt a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsor vendége, a játék alatt pedig kiderült, hogy mikor vesztette el ártatlanságát a celeb. TV + Sztárok--Augusztus elején áll oltár elé Weisz Fanni és vőlegénye, Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-augusztus-elejen-all-oltar-ele-weisz-fanni-es-volegenye-peter.htmlAugusztus elején oltár elé áll Weisz Fanni és kedvese, Péter. A pár most a kamerák előtt mesélt az előkészületekről. TV + SztárokOrigoIstenes Bence a távolból köszönti születésnapján Csobot Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-istenes-bence-a-tavolbol-koszonti-szuletesnapjan-csobot-adelt.htmlCsobot Adél a születésnapját sem töltötte Istenes Bencével, akivel 50 napig nem látják egymást. A hamarosan kétgyermekes apuka ugyanis a Survivor következő szériáját forgatja, most Instagramon köszöntötte szerelmét. TV + Sztárok--Rajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-rajongok-tiltakoztak-amiatt-hogy-levettek-kero-darabjat-a-musorrol.htmlAz Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.