Majka kisfiának négy szerelme is volt az óvodában

Forrás: Facebook/Majka -
Majoros Marián Majka szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka kisfiának szerelmi életét a Facebookon tárgyalta ki apa és fia egy élő videóban. Kiderült, hogy már négy szerelme is volt a kisfiúnak.

Majka nagyobb fia, Marci annyira hasonlít a rapperre, mintha indigóval másolták volna. Igazi belevaló kisfiú, aki imád szerepelni nemcsak a tévében, de a szülei közösségi oldalain is. A rapper rajongói imádják a nagydumás kisfiút, akiről kiderült, hogy óvodában bizony szerette szédíteni a lányokat, ám a csókolózás még annyira tabu számára, hogy oda sem néz, ha egy filmben látja.

Majka és Marián Forrás: Facebook/Majka

„Óvodában volt négy szerelmed, Luca, Málna, Zsófi és Zorka" – sorolta Majka kisfia szerelmeit, ám a mostani óvodában még senkin nem akadt meg Marián szeme. A Facebookos élő videóban szóba került az is, hogy mit csinál majd Marián, ha nagy lesz, és bizony lehet, hogy apja nyomdokaiba lép. „Lehet, hogy én is olyan zenész leszek, mint te" – mondta Marián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.