Kerényi Miklós Gábor tiltakozás Operettszínház demonstráció KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az Operettszínház levette műsorról a Rómeó és Júliát. A rendező, Kerényi Miklós Gábor persze azonnal reagált a hírre, nemtetszésének adott hangot és úgy véli, személyes okok állnak a háttérben.

Felháborodtak az Operettszínház lépésén Kero rajongói is, akik közül néhányan összegyűltek az épület előtt, hogy így tiltakozzanak. A mini demonstrációról a Bors készített videót.

Az intézmény igazgatója, Lőrinczy György végül beszélt a tüntetőkkel és megígérte nekik, hogy Kero öt darabjából három műsoron marad a következő évadban is.

Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--Gregor Bernadett elárulta, milyen a házasságuk Szarvas Attilávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-gregor-bernadett-elarulta-milyen-a-hazassaguk-szarvas-attilaval.htmlGregor Bernadett lassan négy éve Szarvas Attila felesége, de sok mindent nem tudtunk a kapcsolatukról eddig. Most azonban a színésznő elárulta, milyen is a házasságuk. TV + SztárokMTI/Szigetváry ZsoltTóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigoGór Nagy Mária furcsán viselkedett a Fem3Café műsorában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-gor-nagy-maria-furcsan-viselkedett-a-fem3cafe-musoraban-video.htmlGór Nagy Mária volt a Fem3Café műsorában Joshi Bharat vendége, ahol a színésznő nagyon furcsán viselkedett. TV + SztárokOrigoZsidró Tamás elárulta, mivel lepi meg Dobó Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20180508-zsidro-tamas-elarulta-mivel-lepi-meg-dobo-katat.htmlKiderült, Zsidró Tamás romantikus típus, gyakran meglepi párját, Dobó Katát valami aprósággal. TV + Sztárok--Az Eurovízió próbáján szenvedett balesetet a Csehországot képviselő énekes, Mikolas Josef: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-az-eurovizio-probajan-szenvedett-balesetet-a-csehorszagot-kepviselo-enekes.htmlAz Eurovízió próbáján szörnyű baleset történt a Csehországot képviselő Mikolas Joseffel. Az énekes olyannyira megsérült, hogy kérdésessé vált, el tud-e indulni a versenyen. A fiatal sztár kórházba került, nyakmerevítőt is kapott, majd magángéppel hazaszállították Prágába. A sérülésének részleteiről ő maga adott tájékoztatást a helyszínen a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak, és arról is mesélt, miért adta fel a modellkarrierjét a zenéért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.