Sztárok, akik bizarr helyeken dolgoztak a befutásuk előtt: Danny DeVitótól Channing Tatumig

Brad Pitt munkahely George Clooney sztárok Channing Tatum Christopher Walken Danny DeVito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz elképzelni, hogy a ma már nagy népszerűségnek örvendő sztárok is voltak egykor olyan ismeretlen, feltörekvő színészek, akiknek mindent el kellett vállalniuk a megélhetésért. Pedig Danny DeVitónak és Christopher Walkennek sem indult könnyen a karrierje, de Brad Pitt-nek is be kellett vállalni a legégőbb melót.

Danny DeVito

Danny DeVito Forrás: AFP/Tolga Akmen

Mielőtt befutott volna a színész, igen bizarr foglalkozása volt. Habár már egészen fiatalon rájött, van tehetsége a színészethez, mégis kozmetikusnak tanult. Előbb nővére szalonjában helyezkedett el, később pedig azzal kereste a kenyerét, hogy az elhunyt hölgyek haját csinosította ki utolsó útjukra. Később mégis visszatért inkább a színészethez.

Christopher Walken

Christopher Walken Forrás: AFP/2018 Getty Images/Cindy Ord

Az Oscar-díjas amerikai színész kezdetben bármilyen munkát elvállalt, mint ahogy a legtöbb sztár. Ugyan édesanyja korán észrevette, hogy tehetség lakozik benne, és nem is hagyta elkallódni, 16 évesen mégis sikerült egy nagyon érdekes munkahelyre szert tennie. A helyi cirkuszban lett az oroszlánszelídítő segédje, és nagyon élvezte a munkát. Valószínűleg azonban a filmes szerepeit jobban szerette.

Brad Pitt

Brad Pitt Forrás: Getty Images

A hihetetlenül sármos színész első foglalkozása nem épített a megjelenésére. A ma már Oscar-díjas művész egykor egy étterem kabalaállataként kereste a betevőt, ami azt jelentette, hogy csirkejelmezben hirdette a finom ételeket Hollywoodban.

George Clooney

George Clooney Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

A filmsztárnak sem jött könnyen a siker, de addig is ennie kellett valamit, így hát nem nagyon tudott válogatni. Több különös munkahelye is volt a sztárnak, mielőtt sikerült volna áttörnie. A többi között árult női cipőket, biztosításokkal házalt, építkezéseken is dolgozott, de még dohányt is vágott, ha szükség volt rá.

Channing Tatum

Talán Channing Tatum volt az egyetlen, aki az előző foglalkozásában tanultakat is tudta hasznosítani a filmvásznon. Számára ugyanis a Step Up hozta el az áttörést, amelyben fontos a kidolgozott felsőtest és a mozgás is, a színész pedig éppen ebből élt azelőtt, ugyanis sztriptíztáncosként dolgozott!

Hosszú Katinka újra bombaformábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-hosszu-katinka-ujra-bombaformaban-visszateres.htmlHosszú Katinka újra remek formában, elárulta, a kemény munkának hála villámgyorsan leadta a rajta lévő pluszkilókat. TV + SztárokOrigoRajongók tiltakoztak amiatt, hogy levették Kero darabját a műsorrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-rajongok-tiltakoztak-amiatt-hogy-levettek-kero-darabjat-a-musorrol.htmlAz Operettszínház előtt gyűlt össze néhány tüntető, hogy tiltakozzon amiatt, hogy levették a műsorról Kerényi Miklós Gábor darabját, a Rómeó és Júliát. TV + Sztárok--Autóbalesete volt Calvin Harris DJ-nek és barátnőjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-autobalesete-volt-calvin-harrisnek-es-baratnojenek.htmlAutóbalesetet szenvedett Calvin Harris és barátnője, Aarika Wolf. Ők nem sérültek meg, de a másik autóban ülők igen. TV + Sztárok--Jolly milliókat kaphat a kopasz kamufotója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180507-jolly-milliokat-kaphat-a-kopasz-kamufotoja-miatt.htmlAz énekes pert indított egy hajgyógyászati klinika ellen, amiért az egy róla készült kopasz kamufotóval reklámozta kezelését. TV + Sztárok--Tóth Andi elhagyja az országot: Amerikában próbál szerencséthttp://www.life.hu/sztarok/20180509-toth-andi-elhagyja-az-orszagot-amerikaban-probal-szerencset.htmlTóth Andi a tengerentúlon szeretne szerencsét próbálni: egyedül. Hisz abban, hogy a tehetségére felfigyelnek. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina összeverekedett édesanyjával a buszon: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180508-kulcsar-edina-osszeverekedett-edesanyjaval-a-buszon-video.htmlKulcsár Edina és édesanyja között testvéri a kapcsolat, amibe még játékos csipkelődések is belefértek. Sokszor előfordult, hogy még verekedtek is a buszon, erről Edináék a Mokkában számoltak be. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.