Interjú Szent-Györgyi Albert feleségével: videó

feleség interjú videó Szent-Györgyi Albert exkluzív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu riportere abban a megtiszteltetésben részesült, hogy interjút készíthetett a Magyarországra látogató Szent-Györgyi Albert feleségével.

125 évvel ezelőtt született a C-vitamin feltalálója, a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert, akinek négy felesége volt. Marcia, akivel 50 év korkülönbséggel házasodtak, Magyarországon járt és egy exkluzív interjút adott a Life.hu-nak.

Hajdú Péter elárulta, mit fog csinálni az ATV utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-hajdu-peter-elarulta-mit-fog-csinalni-az-atv-utan.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Hajdú Péter elmegy az ATV-től. Kirúgásról szóltak eleinte a pletykák, ám a tévés szerint közös megegyezéssel távozik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVágó István élő műsorban válaszolt Puzsér Róbertnek http://www.life.hu/sztarok/20180510-vago-istvan-elo-musorban-valaszolt-puzser-robertnek.htmlPuzsér Róbert Facebook-oldalán támadta Vágó Istvánt, amiért a felesleges lexikális tudás népszerűsítette éveken át. A Rádió1-ben a kritikus újra elmondta, hogy mi a baja a kvízkirállyal, de természetesen Vágó István sem maradt adós a válasszal. TV + Sztárok--Vágó István élő műsorban válaszolt Puzsér Róbertnek http://www.life.hu/sztarok/20180510-vago-istvan-elo-musorban-valaszolt-puzser-robertnek.htmlPuzsér Róbert Facebook-oldalán támadta Vágó Istvánt, amiért a felesleges lexikális tudás népszerűsítette éveken át. A Rádió1-ben a kritikus újra elmondta, hogy mi a baja a kvízkirállyal, de természetesen Vágó István sem maradt adós a válasszal. TV + Sztárok--A tengerparton ejtőzik bikiniben Horváth Éva: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-a-tengerparton-ejtozik-bikiniben-horvath-eva-foto.htmlHorváth Éva tengerparti fotót posztolt közösségi oldalára, elképesztően jól néz ki mintás bikinijében. TV + SztárokOrigoVölgyi Zsuzsi sokat lógott az iskolábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-volgyi-zsuzsi-sokat-logott-az-iskolabol-edesanya.htmlKiderült, Völgyi Zsuzsi diákként rengeteget lógott az iskolából, de édesanyja sokszor falazott neki. TV + SztárokOrigoMádai Vivien már megmártózott a Balatonbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-madai-vivien-mar-megmartozott-a-balatonban.htmlKihasználta a napos, meleg időt Mádai Vivien, aki piros bikinit húzott és úgy döntött, megmártózik a Balatonban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.