Janza Kata és 22 évvel fiatalabb szerelme, Pesák Ádám kibékültek

Forrás: Mokka -
békülés Janza Kata Pesák Ádám szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata és fiatalabb szerelme, Pesák Ádám a hírek szerint újra összejöttek: nem tudtak ellenállni a vonzalomnak.

Janza Kata Facebook-oldalán tudatta követőivel néhány hete a szomorú hírt: ő és 22 évvel fiatalabb szerelme szakítottak. A színésznő akkor azt írta, egymást békében elengedve, külön utakon mennek tovább, az indok pedig az volt, hogy életükben különböző szakaszokban vannak, és ez eltávolítja őket.

Janza Kata és Pesák Ádám újra együtt Forrás: Mokka

Úgy tűnik azonban, hogy nem távolodtak el annyira egymástól, mint akartak, ugyanis újra összejöttek.

Ádám újra észrevette egykori kedvesét. Mi több, egyszerűen újra beleszeretett!

Blikknek

Liptai Claudia a közelgő esküvőjéről beszélt: nyugtatókat kell majd bevennie a nagy naponhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-liptai-claudia-a-kozelgo-eskuvojerol-beszelt-nyugtatokat-kell-majd-bevennie-a-nagy-napon.htmlHamarosan itt van Liptai Claudia esküvője, és ahogy az lenni szokott, az időpont közeledtével egyre izgatottabb az ara. Saját bevallása szerint a nagy napon sem lesz ez másképp, szerinte négy nyugtatót kell majd bevennie. TV + SztárokOrigoFeneket villantott az 59 éves Madonna: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-feneket-villantott-az-59-eves-madonna-video.htmlAz 59 éves Madonna az Instagram-oldalán villantotta meg fenekét, ami még ma is igen formás. TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál: a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso rokona, Benjamin képviseli Svédországothttp://www.life.hu/sztarok/20180510-eurovizio-a-vilagsztar-dj-sebastian-ingrosso-rokona-kepviseli-svedorszagot.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon Svédországot egy igazi híresség rokona képviseli, méghozzá a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso egy hozzátartozója, Benjamin. A fiatal sztár csütörtökön lép majd színpadra, ahogy a Magyarországot képviselő AWS is. Előtte azonban még sikerült szóra bírni Benjamint, a Life.hu riportere, Domszky László arról faggatta az énekest, tervez-e a világsztár rokonnal közös produkciót, nyerhet-e ismét az Eurovíziókon nagyon sikeres Svédország, valamint számít-e rokonának rajongóira. TV + Sztárok--Hajdú Péter elárulta, mit fog csinálni az ATV utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-hajdu-peter-elarulta-mit-fog-csinalni-az-atv-utan.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Hajdú Péter elmegy az ATV-től. Kirúgásról szóltak eleinte a pletykák, ám a tévés szerint közös megegyezéssel távozik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBódi Sylvi hidegvizes szörfözése nem lett az egykori playmate kedvenc hobbija: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-bodi-sylvi-hidegvizes-szorfozese-nem-lett-az-egykori-playmate-kedvenc-hobbija-foto.htmlBódi Sylvi a szörfözés szerelmese, aki eddig inkább csak a trópusok hullámait hódította meg. Ezúttal a hideg vízbe is bemerészkedett , ami nem lett a kedvence.TV + Sztárok--Kovács Tamás és Rujder Vivien között lángol a szerelemhttp://www.life.hu/sztarok/20180509-kovacs-tamas-es-rujder-vivien-kozott-langol-a-szerelem.htmlNem titok, hogy egy párt alkot a Korhatáros szerelem két színésze, Kovács Tamás és Rujder Vivien. A minap egy szenvedélyes közös fotót osztottak meg a Balaton partjáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.