Demjén Rózsi koncertjét lefújták Kaposváron, milliókat bukott a zenekar

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
gázsi Demjén Ferenc pénz milliók Demjén Rózsi koncert zenekar Kaposvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lefújták Demjén Rózsiék kaposvári koncertjét, így a zenekar milliókat bukott. Demjén Ferenc azt mondja: nem tudja, kapnak-e kártérítést, de lett volna másik meghívásuk is arra a napra. 

"Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező" - mondta a Blikknek Demjén Ferenc Kossuth-díjas zenész, akinek pénteken Kaposváron lett volna koncertre, szombaton pedig Győrszentivánon, de a szombatit a szervezők lemondták. Lett volna másik felkérésük is arra a napra.

Másik felkérésük is volt arra a napra Fotó: Hirling Bálint - Origo

Demjén úgy tudja, hogy azért hiúsult meg a fellépés, mert anyagilag nem jött ki, ami számára azért hihetetlen, mert a plakát szerint rengeteg szponzora volt az eseménynek. "Erős a gyanúm, hogy spórolni akartak a reklámozáson, és ezért nem kelt el elegendő jegy, mert idén eddig mindenhol telt ház előtt játszottunk" - fogalmazott Rózsi.

Azt is elmondta, hogy itt nemcsak az ő gázsijáról van szó, hanem a zenészekéről és a produkció többi alkalmazottjáréról is. Nem tud pontos összeget mondani, hiszen még azt sem tudják, hogy kapnak-e kártérítést. A Blikk szerint azonban 4 milliót is érhet a teljes produkció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.