Egyre több részlet derült ki: ilyen lesz Liptai Caludia esküvője

Forrás: Instagram/liptaiclaudia -
esküvő Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem spórol az esküvőn Liptai Claudia és vőlegénye, Pataki Ádám: csodálatos helyszínt választottak az esküvőjhöz.

Egyre több részlet szivárog ki Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvőjéről, pedig a pár igyekszik a legnagyobb titokban szerevezni a lakodalmat. A Bors megtudta, hogy alig két hónap van már csak hátra a nagy napig, a meghívókat már kiküldték. A polgári szertartás szűk körű lesz, és pár nappal a lakodalom előtt tartják Érden, de a lagzi napján is lesz egy szabadtéri szertartás a vendégek előtt. A gyűrűket a pár két éves kisfia, Marcell viszi majd.

Az ünnepléshez Liptaiék egy csodálatos vidéki kúriát választottak, ahol elfér több mint száz vendég, és a meghívottak ott is tudnak aludni. A menyasszony és a vőlegény nem kért senkitől nászajándékot, azt szeretnék, ha az esküvőjük egyszerűen csak egy jó buli lenne.

Claudiának leánybúcsúja is lesz, a lap úgy tudja, hogy a barátnőivel indulnak meg az éjszakába, egy budapesti clubban tartanak majd zártkörű partit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.