Harry herceg tanulhat Vilmos eksüvő előtti nagy hibájából: ezt rontotta el a herceg

Forrás: AFP/Justin Tallis -
esküvő Vilmos herceg Harry herceg hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg hatalmas hibát követett el a saját esküvője előtt, reméljük Harry herceg tanul ebből a baklövésből, és nem követi el ő is.

Már csupán egy hét van hátra Harry és Meghan Markle esküvőjéig, valószínűleg egyetlen szabad perce sincs a fiatal párnak. Arra azonban mindenképpen szakítania kell időt Harrynek, hogy kikérdezze bátyját az esküvő előtti felkészülésről, így ő elkerülheti azt a hibát, amit Vilmos elkövetett: ő csak fél órát aludt a nagy napot megelőző este.

Harry jobban teszi, ha kikérdezi Vilmost Forrás: AFP/Justin Tallis

Na, nem azért, mert hajnalig mulatott, hanem azért, mert nem bírt aludni az utcán őket éljenző tömegektől, ráadásul természetesen ő is stresszelt amiatt, hogy minden tökéletes legyen, így azonban az esküvője napján hulla fáradt volt. Harryvel ez nem fordulhat elő, reméljük ő beszerez egy füldugót, hogy nyugodtan pihenhessen.

Pápai Joci ősztől újra feleségével aludhathttp://www.life.hu/sztarok/20180511-papai-joci-osztol-ujra-felesegevel-anitaval-aludhat.htmlPápai Joci intim titkot árult el a magánéletéről: bár egyelőre külön ágyban alszanak a feleségével, ősztől lehet, hogy újra együtt tölthetik az éjszakákat is. TV + Sztárok--Ő Katalin hercegné kiköpött mása: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-o-katalin-hercegne-kikopott-masa-fotok.htmlHeidi Agan nem csak azért szerencsés, mert a megszólalásig hasonlít Katalin hercegnére, hanem azért is, mert ezzel egy halom pénzt is keres. TV + SztárokOrigoVigyázat, szülővel vagyok: kiderült Nagy Adriról, hogy az út szélén pisilthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-vigyazat-szulovel-vagyok-kiderult-nagy-adrirol-hogy-az-ut-szelen-pisilt.htmlNagy Adriról kínos dolog derült ki a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban: az út szélén pisilt, és a forgalom is elállt miatta. TV + SztárokOrigoDemjén Rózsi koncertjét lefújták Kaposváron, milliókat bukott a zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-demjen-rozsi-koncertjet-lefujtak-kaposvaron-milliokat-bukott-a-zenekar.htmlLefújták Demjén Rózsiék kaposvári koncertjét, így a zenekar milliókat bukott. Demjén Ferenc azt mondja: nem tudja, kapnak-e kártérítést, de lett volna másik meghívásuk is arra a napra. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoElkezdték bontani Benkőék balatoni mulatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-elkezdtek-bontani-benkoek-balatoni-mulatojat.htmlBenkő László fiának balatoni mulatóját, a PartyFészket elkezdték bontani. A zenész szeretné megmenteni élete munkáját, tüntetést is akartak szervezni, de el kellett halasztaniuk. TV + Sztárok--Így él most Szarka László, vagyis Bikicsunájhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-igy-el-most-szarka-laszlo-vagyis-bikicsunaj.htmlAz egész ország ismerte egykor Bikicsunájt, vagyis Szarka Lászlót, aki gyenge angol tudása miatt lett népszerű 15 percre, azt teljesen eltűnt. Most végre kiderült, hogy él az egykor népszerű énekes. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.