királyi család Katalin hercegné Vilmos herceg Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Agan nem csak azért szerencsés, mert a megszólalásig hasonlít Katalin hercegnére, hanem azért is, mert ezzel egy halom pénzt is keres.

Bár Heidi Agan neve valószínűleg a legtöbb embernek semmit nem mond, ha ránézünk a fotóira, rájöhetünk, hogy ő Katalin hercegnő kiköpött mása. A brit hölgy nagyon szerencsés, hiszen nem csak nagyon szép, de még pénzt is keres külsejével. Rengeteg fotózásra, eseményre hívják, és állítólag még a királyi család is támogatja őt.

Instagram-oldalát is egyre többen követik, innen szemezgettünk néhány fotót! De ne tévesszenek meg, ezeken egyiken sem Katalin hercegné szerepel...

#happyvalentinesday #lookalike #royals

Kate Middleton Heidi Agan (@heidiagan) által megosztott bejegyzés,

#lookalikes #royals #familydayout

Kate Middleton Heidi Agan (@heidiagan) által megosztott bejegyzés,

#lookalike #mcqueenreplica #eveningweddingdress #duchessofcambridge

Kate Middleton Heidi Agan (@heidiagan) által megosztott bejegyzés,

Merry Christmas all!!!! Xxx

Kate Middleton Heidi Agan (@heidiagan) által megosztott bejegyzés,

Elkezdték bontani Benkőék balatoni mulatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-elkezdtek-bontani-benkoek-balatoni-mulatojat.htmlBenkő László fiának balatoni mulatóját, a PartyFészket elkezdték bontani. A zenész szeretné megmenteni élete munkáját, tüntetést is akartak szervezni, de el kellett halasztaniuk. TV + Sztárok--Erős Antónia halálhírét terjszetik: állítják, autóbalesetben hunyt elhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eros-antonia-halalhiret-terjszetik-allitjak-autobalesetben-hunyt-el.html„Ma reggel brutális autóbalesetben szörnyethalt Erős Antónia" – ez a címe annak az álhírnek, ami a napokban kezdett a Facebookon terjedni. Szerencsére már egyre több ember felismeri, hogy kamuhírrel állnak szembe.TV + Sztárok--Így él most Szarka László, vagyis Bikicsunájhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-igy-el-most-szarka-laszlo-vagyis-bikicsunaj.htmlAz egész ország ismerte egykor Bikicsunájt, vagyis Szarka Lászlót, aki gyenge angol tudása miatt lett népszerű 15 percre, azt teljesen eltűnt. Most végre kiderült, hogy él az egykor népszerű énekes. TV + SztárokOrigoEurovíziós Dalfesztivál 2018: exkluzív interjú az AWS-sel a fellépésük utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-eurovizios-dalfesztival-2018-exkluziv-interju-az-awssel-a-fellepesuk-utan.htmlMagyarország a metál-rock zenével bejutott a 63. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába. Az AWS zenekar az elődöntő után közvetlenül adott interjút a Life.hu-nak: esélyekről, érzésekről, valamint egy hatalmas ajándékról is meséltek, amit a fellépésük után kaptak a világ legnagyobb metál fesztiváljának főszervezőjétől. Interjú az AWS zenekarral Lisszabonból, az Eurovízióról.TV + Sztárok--Tóth Andi álmában egy nővel csókolózott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-toth-andi-almaban-egy-novel-csokolozott-video.htmlTóth Andi elárulta, mit álmodott a közelmúltban: egy nővel csókolózott. Vajon ez mit jelenthet?TV + SztárokOrigoHódi Pamela megmutatta nővérét, Kittithttp://www.life.hu/sztarok/20180510-hodi-pamela-megmutatta-noveret-kittit-gyonyoru-no.htmlA Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban megmutatta gyönyörű nővérét, Kittit Hódi Pamela. Mint kiderült: az utóbbi években 30-40 kilótól szabadult meg. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.