Rippel Feri felajánlotta, hogy lefogyasztja Tóth Verát és Király Lindát

Forrás: Szabó Gábor/Origo, Polyák Attila/Origo -
Rippel Feri diéta fogyás Király Linda ének Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Inspiráló Nők díjátadó gáláján Rippel Feri felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy 300 ezer plusz áfáért segít nekik lefogyni - mindezt Facebook-bejegyzésében osztotta meg követőivel Tóth Vera. 

A Blikk idézte Tóth Vera Facebook-bejegyzését, melyből kiderül: Rippel Feri megalázta őt és Király Lindát.

A két énekesnők az Inspiráló Nők díjátadó gáláján énekeltek, majd szerettek volna meginni egy pohár bort. Ekkor a sportoló kioktatta őket, hogy a borban bizony sok a cukor, így az énekesnőknek nem kellene meginniuk. Majd kedveséhez hasonlította őket.

Király Linda, Rippel Ferenc és Tóth Vera Forrás: Szabó Gábor/Origo, Polyák Attila/Origo

Vera arról is beszámolt, hogy a férfi próbálta őket rávenni: legyenek egészségesebb és jobb nők annál, mint amilyenek most. A Blikk szerint Tóth Vera azt írta a bejegyzésében: Rippel 300 ezer forint plusz áfáért vállalta volna, hogy segít a két énekesnőnek.

Tóth Vera és Király Linda megalázva érezték magukat. A bejegyzést közzétevő énekesnő egyébként nemrégiben szabadult meg 45 kilogramm súlyfeleslegtől.

Harry herceg tanulhat Vilmos eksüvő előtti nagy hibájából: ezt rontotta el a herceghttp://www.life.hu/sztarok/20180511-harry-herceg-tanulhat-vilmos-eksuvo-elotti-nagy-hibajabol-ezt-rontotta-el-a-herceg.htmlVilmos herceg hatalmas hibát követett el a saját esküvője előtt, reméljük Harry herceg tanul ebből a baklövésből, és nem követi el ő is. TV + Sztárok--Yvonne Dederick még mindig nem dolgozta fel anyja haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20180511-yvonne-dederick-meg-mindig-nem-dolgozta-fel-anyja-halalat.htmlNem volt egyszerű a csúcsra kerülni Yvonne Dedericknek, a Feleségek luxuskivitelben szereplőjének. Művész édesanyja példájából okulva az üzleti világban próbált szerencsét, az ő korai halálát azonban még mindig nem dolgozta fel. TV + Sztárok--Már Londonban van Meghan Markle édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20180511-mar-londonban-van-meghan-markle-edesanyja-eskuvo.htmlA hírek szerint megérkezett Nagy-Britanniába Meghan Markle édesanyja, hogy még az esküvő előtt találkozzon II. Erzsébet királynővel. TV + Sztárok--Árpa Attila honosította meg a valóságshow-kat itthon, a mai napig rühelli őkethttp://www.life.hu/sztarok/20180511-arpa-attila-honositotta-meg-a-valosagshowkat-itthon-a-mai-napig-ruhelli-oket.htmlA valóság- és kibeszélőshow magyarországi meghonosítójának tartják Árpa Attilát, ő aztonban őszintén vallott a műsortípusokhoz fűződő viszonyáról. Azt mondja: a mai napig szégyelli ezeket. TV + Sztárok--Luxus Yvonne lánya, Cathrine önkifejezésnek tartja, ha megmutatja melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180511-luxus-yvonne-lanya-cathrine-onkifejezesnek-tartja-ha-megmutatja-melleit.htmlYvonne Dederick és lánya, Catherine a Feleségek luxuskivitelben adásaiban is többször vitatkoztak már azon, hogy a Mardoll néven rappelő lánynak mennyire kell eltakarnia testét, különösen dekoltázást. Cathrine azonban ezt az önkifejezés egyik formájának tartja. TV + Sztárok--Pápai Joci ősztől újra feleségével aludhathttp://www.life.hu/sztarok/20180511-papai-joci-osztol-ujra-felesegevel-anitaval-aludhat.htmlPápai Joci intim titkot árult el a magánéletéről: bár egyelőre külön ágyban alszanak a feleségével, ősztől lehet, hogy újra együtt tölthetik az éjszakákat is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.