Dér Heni falatnyi bikiniben lazít

Forrás: Instagram -
lazítás medence szexi hétvége bikini Dér Heni csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Dér Heni énekesnő már csütörtökön megkezdte a hétvégi lazítást, medence partjáról posztolt falatnyi bikiniben. 

Rózsaszín bikinbien lazít a medence partján Dér Heni énekesnő. Az Instagramra feltöltött fotójához azt írta: "Csütörtöki csendes pihi".

Úgy tűnik, már csütörtökön megkezdte a hétvégi lazítást, a kép pedig meglehetősen szexire sikerült. A kommentelők elárasztják dicsérő hozzászólásokkal.

Csütörtöki csendes pihi...:))) #instagood #resttime #thursdaymood

Dér Heni (@heni_der_official) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akik büszkén vállalják biszexualitásukat: Gillian Andersontól Amber Rose-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180511-sztarok-akik-buszken-vallaljak-biszexualitasukat-gillian-andersontol-amber-roseig.htmlVannak sztárok, akik szeretik a magánéletüket titokban tartani, mások viszont éppen az ellenkezőjét csinálják: bátran kiteregetik még a szexuális irányultságukat is azért, hogy ezzel másokat is támogassanak. Amber Rose, Drew Barrymore és Gillian Anderson is büszkén vállalták biszexualitásukat. TV + SztárokOrigoKis híján tönkrement Papp Gergő és felesége, Judit házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-kis-hijan-tonkrement-papp-gergo-pimaszur-es-felesege-judit-hazassaga.htmlSok volt a közös munka, amire majdnem ráment a házasságuk. Papp Gergő és Judit azonban megmentették a kapcsolatukat. TV + Sztárok--VV Fanni-ügy: B. László gyanús telefonhívásokat folytatott ügyvédjével a gyilkosság utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-vv-fanni-ugy-b-laszlo-gyanus-telefonhivasokat-folytatott-ugyvedjevel-a-gyilkossag-utan.htmlB. László a feltételezett elkövető VV Fanni meggyilkolásának ügyében, védője pedig sokáig nagybátyja, dr. Brodmann Péter volt, ám őt kizárták. Most kiderült, hogy valójában miért nem folytathatta az esetet. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs megmutatta feleségét, Vikit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180511-sebestyen-balazs-megmutatta-feleseget-vikit-video.htmlSebestyén Balázs nem arról híres, hogy megmutatná rajongóinak családját, de most véletlenül feleségével kivételt tett: élő közvetítésben tűnt fel Viki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHarry herceg mellet már Meghan Markle viaszmása is elkészülthttp://www.life.hu/sztarok/20180510-harry-herceg-mellet-mar-meghan-markle-viaszmasa-is-elkeszult.htmlNem kell szomorkodnunk, ha nem kaptunk meghívást Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, hiszen mostantól nemcsak a Harry, hanem a leendő hercegnő viaszmása is megtekinthető Madame Tussaud panoptikumában. TV + SztárokVajna Tímea 20 évvel ezelőtti fotót osztott meg saját magárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-vajna-timea-20-evvel-ezelotti-fotot-osztott-meg-sajat-magarol.htmlNosztalgiázni támadt kedve Vajna Tímeának, aki Instagram-oldalára töltött fel egy 20 évvel ezelőtti fotót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.