Netta Barzilai Eurovíziós Dalfesztivál zsűri A Dal 2018 Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tolvai Reni továbbra sem nyugszik, újra beszólt A Dal zsűrijének, szerinte ugyanis az Eurovíziós Dalfesztivál győztes dala nagyon hasonlít az övéhez.

Februárban Tolvai Reni kirohanásától volt hangos a sajtó, az énekesnő ugyanis nehezményezte, hogy A Dal zsűritagjai kritizálták Crack My Code című dalát. Úgy tűnik, az azóta eltelt közel 3 hónap sem volt elég ahhoz, hogy megnyugodjon, most, hogy véget ért az Eurovíziós Dalfesztivál, újra beszólt a hazai ítészeknek.

Minden olyan dolog, amiért engem leszóltak A Dalban, az benne van a győztes produkcióban" – írta az izraeli Netta daláról.

Minden olyan dolog amiert engem leszoltak “A Dal” ban az benne van a gyoztes produkcioban ‍♀️ Mit gondoltok?

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

A Life.hu olvasói megszavazták: Molnár Andi lett a legszexibb sportolónőhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-molnar-andi-lett-a-legszexibb-sportolono.htmlTermészetesen a sportolóknál a legfontosabb a teljesítményük, de nem mehetünk el a sikeres magyar lányok szépsége mellett sem. A Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük ki a legszexibb. TV + Sztárok--Sztárpárok, akiknek nem kellett volna összejönniük: Hajdú Péter és Ábel Anita is furcsán néztek ki http://www.life.hu/sztarok/20180514-sztarparok-akiknek-nem-illettek-ossze-hajdu-peter-es-abel-anita.htmlA szerelem megmagyarázhatatlan, és teljesen elveszi az ember eszét. Ezért fordul elő oly gyakran, hogy a párok nem látják a nyilvánvalót, vagyis azt, hogy nem illenek össze. Rengeteg megkérdőjelezhető kapcsolat volt Hollywoodban és hazánkban is, íme, néhány, amiket talán már el is fejtettünk. TV + SztárokOrigoHarry herceg exe, Chelsy Davy nem kapott meghívást az esküvő utáni fogadásrahttp://www.life.hu/sztarok/20180514-harry-herceg-exe-chelsy-davy-nem-kapott-meghivast-az-eskuvo-utani-fogadasra.htmlNem kapott meghívást az esküvő utáni, esti exkluzív fogadásra Chelsy Davy, Harry herceg exbarátnője. Azt mondta: próbálta elérni a herceget, de nem válaszolt a hívásaira. TV + Sztárok--Bikinis fotót posztolt Megyeri Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20180514-bikinis-fotot-posztolt-megyeri-csilla-omszki-to.htmlMegyeri Csilla bikinis testet villantott: igazán nincs miért szégyenkeznie, csodásan fest friss fotóján. TV + SztárokOrigoPintér Tibor szépészeti beavatkozást tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-pinter-tibor-szepeszeti-beavatkozast-tervez.htmlPintér Tibor számára nagyon fontos a külső, ezért foglalkozik annyit testével és bizony az idő múlása ellen is próbál küzdeni. Szépészeti beavatkozást tervez. TV + SztárokOrigoÉdesanyja utálja Zimány Linda feltöltött szájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180514-edesanyja-utalja-zimany-linda-feltoltott-szajat.htmlZimány Linda édesanyja nincs a szépészeti beavatkozások ellen, de nem ért mindennel egyet, mait Linda megcsináltatott: a száját például utálja. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.