Várkonyi András, a Barátok közt sztárja először mesélt lánya, Várkonyi Andrea elvesztéséről

Forrás: baratok.hu -
halál Várkonyi Andrea gyász Várkonyi András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi András, a Barátok közt Vili bácsija gyászol: elhunyt szintén színészként dolgozó lánya, Várkonyi Andrea. A sztár először mutatkozott nyilvános eseményen és mesélt a tragédiáról.

Várkonyi Andrea alig egy héttel ezelőtt hunyt el. Édesapját azóta nem láthatta a közönség, ám a Szabadság hídhoz vezető sétán tiszteletét tette a gyászoló színész is, aki elárulta, számára a közönség szeretete és a munka a legerősebb terápia.

várkonyi andrás, vili bácsi, barátok közt Forrás: baratok.hu

"Mint tudják, vannak magánéleti problémáim. Próbálom őket kezelni, ha túltenni nem is tudom magam rajtuk. Igyekszem a munkámra koncentrálni, ez most nemcsak elfoglaltság, hanem lelki terápia is ezekben a nehéz időkben. Nagyon sokat segít nekem, ahogy a közönség szeretete és a sport is" -mesélte a Barátok közt sztárja a Borsnak.

Eurovízió 2018: így mondott köszönetet Netta, az izraeli győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizio-2018-igy-mondott-koszonetet-netta-az-izraeli-gyoztes.htmlA 63. Eurovíziós Dalfesztivált a portugál fővárosban, Lisszabonban rendezték meg, ahol stábunk is jelen volt. A versenyt az izraeliek 25 éves énekesnője, Netta Barzilai nyerte, aki a női egyenjogúságról énekelt. Íme, az énekesnő köszönőbeszéde. TV + Sztárok--Ebből botrány lesz: Meghan Markle apja egy lesifotóssal szövetkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-meghan-markl-apja-thomas-markle-egy-lesifotossal-szovetkezett.htmlHa eddig még nem, akkor most biztosan besokallt a királyi család Meghan Markle édesapjától.TV + Sztárok--Ismerd meg Nettát, az Eurovízió idei győzteséthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-ismerd-meg-netta-barzilait-az-eurovizio-idei-gyozteset.htmlMint arról korábban már beszámoltunk, az izraeli Netta Barzilai Toy című dalával nyerte a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivált. A 25 éves énekesnő hazájában nagy népszerűségnek örvend, és most úgy tűnik, az egész kontinenst sikerült lenyűgöznie. TV + SztárokOrigoAggódnak érte a rajongók: az ügyeletről posztolt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180513-aggodnak-erte-a-rajongok-az-ugyeletrol-posztolt-kobol-anita.htmlKöböl Anita az ügyeletről posztolt Facebook oldalára.TV + Sztárok--Őket szerette Katalin hercegné Vilmos előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-oket-szerette-katalin-hercegne-vilmos-herceg-elott.htmlBár ma már nehéz elképzelni, hogy milyen is volt az immár háromgyermekes édesanya, Kate Middleton élete azelőtt, hogy beházasodott a királyi családba, neki is voltak nagy szerelmei Vilmos herceg előtt. Nézzük, kikkel járt korábban a hercegné! TV + Sztárok--Vicces képet osztott meg a vörös szőnyegről Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-vicces-kepet-osztott-meg-a-voros-szonyegrol-toth-vera-enekesno.htmlAz Inspiráló Nők Estjén vett részt Tóth Vera. Az énekesnő kissé elengedte magát, és ezt meg is osztotta az Instagramján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.