Oszter Sándor kibékült lánya szerelmével, Popovics Tamással

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
békülés Oszter Alexandra Oszter Sándor Popovics Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Oszter Sándor nem tartotta méltónak lányához az egykori boxolót, Popovics Tamást, a véleményének pedig hangot is adott. Hatalmas háború alakult ki kettejük között, de most Alexandra miatt letették a csatabárdot. 

Oszter Sándor és lánya, Alexandra között nem is olyan rég még kemény háború dúlt, sok sértést vágtak egymás fejéhez. A színésznek Alexandra választottja sem tetszett, Popovics Tamás egykori ökölvívót nem tartotta méltónak lányához. A család vitája a nyilvánosság előtt zajlott, de mára vége a veszekedésnek. Alexandra kibékült szüleivel, így Oszter Sándor és Tamás is elásták a csatabárdot. Sőt olyan jóban lettek, hogy a bokszoló még könyvet is ír a színészről.

Oszter Sándor és veje kibékültek Forrás: MTI/Zih Zsolt

Egy olyan ember életrajzát írom, aki a San Remó-i és San Sebastian-i filmfesztiválok nagydíjasa volt

Bors
"Nagyon büszke vagyok édesapámra, aki nem egy átlagos képességű és életpályájú ember, és az írásban a művész, az ember lesz bemutatva. Az már csak hab a tortán, hogy mindez a párom alkotása lesz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.