Soma béka mérget juttatott saját szervezetébe, így méregtelenít

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
méregtelenítés Béka méreg Soma Mamagésa Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kambó béka mérgét juttatta saját szervezetébe Soma Mamagésa. Ezt a speciális kúrát méregtelenítés céljából végezte. 

"Tegnap volt életem 3.kambózása, azaz a tisztulásnak egy elég sajátos, önmérgezéses útja. A kambó béka mérgét a beleégetett pöttyökbe helyezik, így bekerül a méreg a vérkeringésbe, szinte azonnal kellemetlen (és erős) önmérgezéses tüneteket produkálva. Erősíti, stimulálja az immunrendszert, nem csak a bevitt mérget löki ki, hanem rengeteg bent levőt is, ezáltal rengeteg energia szabadul fel, és nem csak testileg, de lelkileg is erősebb lesz az ember. (Hiszen a kettő össze van kapcsolva.) " - írta Facebook-posztjában Soma Mamagésa.

Azt is leírta, hogy életében most egy életmódváltó, tisztuló időszak jön testileg is, hogy ezen a szinten utolérje magát. Leszögezte: ez egy teljesen legális módszer. "Mindenkinek ajánlom, aki (szó szerint) nem szívbajos" - írta Soma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.