Ez lesz a feladata Sarolta hercegnőnek és György hercegnek a hercegi esküvőn

esküvő Meghan Markle Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjének hete, folyamatosan szivárogtatja a palota a ceremónia részleteit. Most az is kiderült, mi lesz a feladata Sarolta hercegnőnek és György hercegnek a nagy napon. 

A Kensington-palota Twitter-oldalán tette közzé, hogy mi lesz a feladata György hercegnek és Sarolta hercegnőnek a szombati esküvőn. Ugyanis május 19-én kel egybe Harry herceg és Meghan Markle.

A két csöppségnek meglehetősen sok az izgalom az életében, hiszen nemrégiben született meg kistestvérük, az ifjú Lajos herceg is. Katalin és Vilmos bizonyára büszke a kicsikre.

Sarolta hercegnő Meghan Markle koszorúslánya lesz majd másik 6 családtag társaságában. György herceg az apródok között kap majd helyet második három kisfiúval együtt. A gyerek édesanyjuk testvére, Pippa Middleton esküvőjén ugyanezeket a feladatokat látták el.

Pintér Marianna szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-pinter-marianna-varta-az-eso-veget-szexi-dekoltazst-villantott.htmlAz Éden Hotel sztárja, Pintér Marianna szelfizéssel ütötte el az időt, megmutatta formás kebelit. TV + Sztárok--Súlyos autóbalesetet szenvedett Nyári Edithttp://www.life.hu/sztarok/20180516-sulyos-autobalesetet-szenvedett-nyari-edit.htmlNyári Edit nagyon veszélyes helyzetbe került évekkel ezelőtt: egy éles kanyarban megpördült autójával, és majdnem a Dunában landolt. TV + SztárokOrigoSzorcsik Viki megvillantotta formás fenekét, nagyon jól néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180516-szorcsik-viki-megvillantotta-formas-feneket-nagyon-jol-nez-ki.htmlMexikóban nyaral Szorcsik Viki, ahonnan meglehetősen szexi fotót osztott meg követőivel. A képen megmutatja bomba alakját és formás fenekét is. TV + SztárokOrigoGubik Petra mélypontjáról vallott: a lakásból sem mert kilépnihttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gubik-petra-melypontjarol-vallott-a-lakasbol-sem-mert-kilepni.htmlOrigoPuzsér Róbert a rossz ízlés helytartójának nevezte Pintér Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-puzser-robert-a-rossz-izles-helytartojanak-nevezte-pinter-tibort.htmlPuzsér Róbert ezúttal Pintér Tibort vette célkeresztbe, és persze őt sem kímélte. A rossz ízlés széles körben hírhedt helytartójának nevezte. TV + SztárokOrigoÁbel Anita testét gyönyörű virágok takarják: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-abel-anita-testet-gyonyoru-viragok-takarjak.htmlÁbel Anita egy jó ügy érdekében cserélte le ruháit virágkoszorúra: egy ritka bőrbetegségre akarja felhívni a figyelmet, persze a kommentelők nem csak a nemes célt értékelték, hanem Anita alakját is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.