Gyógyszer-túladagolás miatt mosták ki Judy gyomrát

Judy Vigyázat, szülővel vagyok!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Történtekről, az énekesnő édesanyja, Judit mesélt a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén.

"Apukámnak sajnos amputálták a lábát, és emiatt értágítót kellett szednie. Ketten maradtak otthon, és ahogy kikészítette magának a gyógyszert, akkor Judy hároméves lehetett, és megette a tablettákat. Anyukám hazaért, és arra lett figyelmes, hogy az unokája játszik, de mindig a tárgyak mellé nyúl. Szerencsére egy orvosi rendelő volt a háza mellett, azonnal levitték és onnan kórházba szállították. Kimosták a gyomrát, és három napig bent volt" - idézi az édesanyát a Ripost.

"Ebből én semmire nem emlékszem, annyira jó volt a gyógyszer" - tette hozzá az énekesnő.

Forrás: Instagram / Judy

Vicces képet osztott meg a vörös szőnyegről Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-vicces-kepet-osztott-meg-a-voros-szonyegrol-toth-vera-enekesno.htmlAz Inspiráló Nők Estjén vett részt Tóth Vera. Az énekesnő kissé elengedte magát, és ezt meg is osztotta az Instagramján. TV + Sztárok--Tornóczky Anita Tóth Andit savazta a #Bochkor műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180512-tornoczky-anita-toth-andit-savazta-a-bochkor-musorban.htmlAz ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorában Bochkor Gábor vendégei Valkó Eszter, Tornóczky Anita, Szabó Zsófi és Dombóvári István lesznek. A meghívottak, akik többek közt Tóth Andi nemrég tett nyilatkozatáról beszélgettek, amit Anita véleményezett is. TV + Sztárok--Kis híján tönkrement Papp Gergő és felesége, Judit házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-kis-hijan-tonkrement-papp-gergo-pimaszur-es-felesege-judit-hazassaga.htmlSok volt a közös munka, amire majdnem ráment a házasságuk. Papp Gergő és Judit azonban megmentették a kapcsolatukat. TV + Sztárok--Most már biztos: öngyilkos lett Aviciihttp://www.life.hu/sztarok/20180501-most-mar-biztos-ongyilkos-lett-avicii-28-eves-dj.htmlNyilvánosságra hozták Avicii halálának részleteit. Kiderült, ahogy a családja már sejtette, a dj. öngyilkos lett. TV + Sztárok--Nánási Pál a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén Mici tejfakasztó bulijáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180501-nanasi-pal-a-vigyazat-szulovel-vagyok-felvetelen-mici-tejfakaszto-bulijarol-meselt.htmlStohl Luca, a Vigyázat, szülővel vagyok! online riportere arról faggatta Nánási Pált és édesapját, mi történt Nánási Mici tejfakasztóján. TV + Sztárok--Pachmann Péter csókját visszautasította a felesége az első randinhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-pachmann-peter-csokjat-visszautasitotta-a-felesege-az-elso-randevun.htmlBelefér-e a csók az első randin? Várkonyi Andrea erről kérdezte vendégeit a Micsoda Nők! adásában. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.