Rá sem lehet ismerni az egykori tinisztárra, Amanda Bynesra: fotó

Forrás: AFP/Lee Celano -
fotó plasztikai beavatkozás Amanda Bynes tinisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rá sem lehet ismerni az egykori tinibálványra, Amanda Bynes-ra, aki alaposan szétszabatta az arcát az elmúlt években.

Amanda Bynes a 2000-es évek elejének egyik legnépszerűbb tinibálvány volt, láthattuk őt többek között a Miről álmodik a lány? és a Micsoda srác ez a lány című filmekben is. A szép színésznő még ma is mindössze 32 éves, de legalább 50-nek néz ki. Az elmúlt években számtalan plasztikai műtéten esett át, alaposan szétszabatta az arcát.

Most Los Angelesben kapták lencsevégre a lesifotósok és szinte alig lehet ráismerni.

Amanda Bynes-ra rá sem lehet ismerni Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Így nézett ki egykor:

A színésznő tiniként Forrás: AFP/Lee Celano
Pintér Marianna szexi dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-pinter-marianna-varta-az-eso-veget-szexi-dekoltazst-villantott.htmlAz Éden Hotel sztárja, Pintér Marianna szelfizéssel ütötte el az időt, megmutatta formás kebelit. TV + Sztárok--Súlyos autóbalesetet szenvedett Nyári Edithttp://www.life.hu/sztarok/20180516-sulyos-autobalesetet-szenvedett-nyari-edit.htmlNyári Edit nagyon veszélyes helyzetbe került évekkel ezelőtt: egy éles kanyarban megpördült autójával, és majdnem a Dunában landolt. TV + SztárokOrigoGubik Petra mélypontjáról vallott: a lakásból sem mert kilépnihttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gubik-petra-melypontjarol-vallott-a-lakasbol-sem-mert-kilepni.htmlOrigoSzorcsik Viki megvillantotta formás fenekét, nagyon jól néz kihttp://www.life.hu/sztarok/20180516-szorcsik-viki-megvillantotta-formas-feneket-nagyon-jol-nez-ki.htmlMexikóban nyaral Szorcsik Viki, ahonnan meglehetősen szexi fotót osztott meg követőivel. A képen megmutatja bomba alakját és formás fenekét is. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert a rossz ízlés helytartójának nevezte Pintér Tiborthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-puzser-robert-a-rossz-izles-helytartojanak-nevezte-pinter-tibort.htmlPuzsér Róbert ezúttal Pintér Tibort vette célkeresztbe, és persze őt sem kímélte. A rossz ízlés széles körben hírhedt helytartójának nevezte. TV + SztárokOrigoÚjra együtt Tóth Andi és Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-ujra-egyutt-toth-andi-es-szabo-adam-szerelem.htmlÚgy tűnik, újra egy párt alkot Tóth Andi és Szabó Ádám. A fiatalok a közösségi oldalukon is felvállalták szerelmüket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.