Antal Timi esküvő fotó házasság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férjhez ment Antal Timi: párjával immár a templomban is kimondták egymásnak a boldogító igent.

Az X-Faktor sztárja, Antal Timi még decemberben mondta ki a boldogító igent kedvesének, akihez most a templomban, Isten színe előtt is hozzáment. A ceremónián csak úgy ragyogott, mesésen festett menyasszonyi ruhájában.

Az énekesnő egy fotót is feltöltött a közösségi oldalára, és azt írta a bejegyzéshez, hogy ez volt élete legszebb hétvégéje.

Gyermekként nagyon sokszor elméláztam azon, vajon milyen is leszek menyasszonyként, vagy ki lesz a férjem? És lám, számomra a világ legcsodálatosabb embere lett az enyém. Elképzeltem, hogy milyen lesz az esküvő, de annál sokkal csodálatosabb volt, mint amit bármikor el tudtam képzelni, mert annak idején, kislányként, nem fogtam fel, hogy milyen csodálatos, szerető családom van, és milyen sok segítő igaz barátom! Nagyon köszönjük mindenkinek a segítséget és azt, hogy velünk együtt ünnepeltetek és osztoztatok örömünkben!" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.