Demcsák Zsuzsa nem tudja bevonzani a férfiakat, elfelejtett gyengének lenni

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa házasság férfi szerelem magánélet botrány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita legutóbbi Anita Story-jában demcsák Zsuzsát faggatta magánéletéről. A műsorvezető őszintén beszélt arról, mennyire tudja magát elengedni a hétköznapokban és arról, mi történik most magánéletében. 

Karakán egyéniségnek tartja magát Demcsák Zsuzsa, aki Ábel Anita vendége volt az Anita Story-jában, a Story magazin hasábjain.

Demcsák azt mondta, hogy szívesen férjhez menne újra, de azt is belátja, hogy az utóbbi időben elfelejtett gyengének lenni. Ábel Anita pedig rámutatott arra, hogy nem is csoda, hiszen nincs olyan ember, aki mellett gyenge lehet.

Demcsák Zsuzsa elfelejtett gyengének lenni Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"De így nem is fogom bevonzani azt az embert, nem? Szerinted milyen férfinak kell lenni ahhoz , aki ezt képes úgy felfogni, hogy ő mégis többet tud és akar nekem nyújtani, mint amilyen én vagyok. Mindig azt szokták mondani, hogy kisebbségi komplexusokat okozok bennük" - válaszolta Demcsák Zsuzsa Ábel Anitának.

Megyeri Csilla és barátja külön élnek: erről vallott a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-megyeri-csilla-es-baratja-kulon-elnek-errol-vallott-a-celeb.htmlMegyeri Csilla Budapesten próbálja beindítani a karrierjét, párja, Zsolti viszont Debrecenben maradt. A különélésről beszélt a celeb. TV + SztárokOrigoKeressük a magyar sztárok hazai hasonmásait! Te köztük vagy?http://www.life.hu/sztarok/20180517-keressuk-a-magyar-sztarok-hazai-hasonmasait-te-koztuk-vagy.htmlSzerte a világban valahol mindenkinek van egy hasonmása, akihez semmilyen rokoni szál nem fűzi. Számtalanszor adtunk már hírt arról, hogy olyan idegenek találkoztak, akik akár ikrek is lehetnének, pedig semmi közük egymáshoz, ez alól pedig a sztárok sem kivételek. Íme, néhány magyar híresség, akinek megvan külföldön a „párja", de mi biztosak vagyunk benne, hogy itthon is vannak olyan civilek, akik hasonlítanak hazánk hírességeire, őket keressük! Te hasonlítasz valamelyik sztárra? Küld be a fotód az info@life.hu-ra! TV + SztárokOrigoDub FX is fellép az EFOTT-on, már hazajár Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-dub-fx-is-fellep-az-efotton-mar-hazajar-magyarorszagra.htmlDub FX szívesen keveri kedvenc stílusait, mint például a reggae-t, a drum&bass-t, a hip-hop-ot és jazz-t. Így alkotja meg azt az utánozhatatlan hangzásvilágot, amiért a magyar zeneszeretők is imádják. Nem hiába érkezik már harmadjára hazánkba, fellép ugyanis az EFOTT-on. TV + Sztárok--Jessie J először lép fel Magyarországon, az EFOTT-onhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-jessie-j-eloszor-lep-fel-magyarorszagon-az-efotton.htmlOlyan dalokat köszönhet a világ Jessie J-nek mint a Bang Bang Ariana Grande-vel és Nicki Minajjal, a Price Tag, a Flashlight vagy a Domino. A világon már számos országban adott koncertet az énekesnő, ám idén először érkezik hazánkba. A Velencei-tó partján, az EFOTT-on lép majd fel. TV + Sztárok--Vajna Tímea egy szexi rajzban látta meg önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-vajna-timea-egy-szexi-rajzban-latta-meg-onmagat.htmlEgy pikáns rajzban fedezte fel magát Vajna Tímea, a képen szereplő hölgynek összefogott haja lazán az arcába lóg, pucér mellére pedig bort locsol. TV + SztárokOrigoHódi Pamela párkapcsolatáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-hodi-pamela-parkapcsolatarol-vallott-video.htmlHódi Pamela elképesztően boldog, most minden helyén van az életében, párkapcsolata pedig nem is lehetne harmonikusabb. Erről mesélt Pamela, és arról is beszélt, hogy Nati és Bence mennyire jönnek ki egymással. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.