Demcsák Zsuzsa esküvő házasság Ábel Anita vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa elárulta, néha elege van az egyedüllétből és szívesen férjhez menne újra.

Ábel Anita a Story magazinban faggatta Demcsák Zsuzsát. A műsorvezető őszintén bevallotta, neki is vannak nehéz időszakai, nem mindig érzi jól magát egyedül.

Az nehéz, ha nem tudod megosztani a dolgaidat másokkal, vagy nincs olyan ember az életedben, és hosszú évek után sincsen, aki a támaszod. Akkor elszoksz attól, hogy szeresd saját magadat" – árulta el Demcsák Zsuzsa, aki hozzátette, többnyire nem szórakozóhelyen ismerkedik, mert ott minden második ember szeretné feleségül venni.

Demcsák Zsuzsa újra férjhez menne Forrás: Polyak Attila

Ekkor Ábel Anita rákérdezett, hogy egyébként szeretne-e újra férjhez menni. Demcsák Zsuzsa egyértelmű választ adott a kérdésre.

Igen, férjhez mennék újra. Teljesen más már ebben a korban a szerelem. Az én kedvenc filmem az Értelem és érzelem... Lehet, kicsit kommersz, de imádom. Van egy racionális Zsuzsa és egy emocionális Zsuzsa, e kettő pedig állandó harcban áll egymással. Az emocionális dönt, aztán a racionális azt mondja: nana! Általában a racionális kerekedik felül."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.