Németh Kristóf szerelmes volt Pikali Gerdába

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Németh Kristóf színház szerelem Pikali Gerda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Kristóf nagyon sokáig nem vallotta be Pikali Gerdának, amikor mégis megtette, hatalmas meglepetés érte: kiderült, hogy annak idején a színésznő is viszonozta érzéseit. 

Németh Kristóf és Pikali Gerda nagyon jól ismerik egymást, hiszen a színművészeti egyetemen óta barátok sőt, egykor Németh Kristóf még gyengédebb érzelmeket is táplált Gerda iránt, de ezt nagyon sokáig nem merte bevallani a színésznőnek.

Németh Kristóf beleesett Pikali Gerdába Fotó: Polyák Attila - Origo

jó húsz évvel később vallottam be neki egy adandó alkalommal, hogy mennyire vonzódtam hozzá.

Borsnak

Demcsák Zsuzsa újra férjhez mennehttp://www.life.hu/sztarok/20180517-demcsak-zsuzsa-ujra-ferjhez-menne-hazassag.htmlDemcsák Zsuzsa elárulta, néha elege van az egyedüllétből és szívesen férjhez menne újra. TV + Sztárok--VV Fanni után már külföldön is nyomoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-vv-fanni-utan-mar-kulfoldon-is-nyomoznak.htmlÚgy tűnhet, hogy nincs haladás VV Fanni-ügyében, pedig a nyomozók nagy erőkkel keresik a lány maradványait, már külföldön is. Minden rendelkezésükre álló technikát alkalmaznak, hogy felderítsék az ügyet.TV + Sztárok--Tóth Vera bártan levetkőzik egy férfi előtt: már nem feszenghttp://www.life.hu/sztarok/20180517-toth-vera-bartan-levetkozik-egy-ferfi-elot-mar-nem-feszeng.htmlTóth Vera életét teljesen megváltoztatta fogyása. Ma már nem fél levetkőzni egy férfi előtt, és a strandszezon sem tölti el feszültséggel és idegességgel. TV + Sztárok--Molnár Andit választották a legszexibb magyar sportolónőnek: interjú a táncossalhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-molnar-andit-valasztottak-a-legszexibb-magyar-sportolononek-interju-a-tancossal.htmlMiután a Life.hu olvasói megszavazták, hogy szerintük ki a legszexibb magyar sportolónő, riporterünk, Domszky László kifaggatta a győztes, vagyis Molnár Andit. Az egykori versenytáncost meglepte a magabiztos győzelme, hiszen 42 százalékkal utasította maga mögé a többi sportolónőt. Elárulta, ő mennyire érzi magát szexinek főleg azután, hogy már nem versenytáncol. TV + Sztárok--Tóth Gabi 6 kilót fogyott: szexibb mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-toth-gabi-6-kilot-fogyott-szexibb-mint-valaha.html6 kilót fogyott Tóth Gabi, aki korábban is nagyon szexi volt. Ám mióta még karcsúbb lett és szerelmes, csak úgy ragyog fotóin. TV + SztárokOrigoSeherezádé szexi dekoltázst mutatott közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20180516-seherezade-szexi-dekoltazst-mutatott-kozossegi-oldalan.htmlA Való Világból is ismert Seherezádé rendszeresen örvendezteti meg közösségi oldalának követőit szexi fotókkal. Most csodás dekoltázsát mutatta meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.