VV Gigi férjhez megy: Facebook-oldalán tudatta a hírt

Forrás: FEM3 -
házasság VV Gigi Rácz Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömhírről számolt be a ValóVilág egykori sztárja, VV Gigi. A reality-hős férjhez megy, és habár nagyon várja az esküvőt, van benne némi félelem is.

A ValóVilág egykori sztárját, Gigit csak néhány óra választja el attól, hogy kimondja párjának a boldogító igent. Az örömhírről Facebook-oldalán számolt be a követőinek, és bevallotta, ugyan nagyon várja, hogy feleség legyen, vannak benne félelmek és kételyek is.

VV Gigi férjhez megy Forrás: FEM3

némi félelem is elfog. Vajon jó feleség leszek? Mindent megadok majd Gyulának, amire szüksége lesz?

Megyeri Csilla és barátja külön élnek: erről vallott a celebhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-megyeri-csilla-es-baratja-kulon-elnek-errol-vallott-a-celeb.htmlMegyeri Csilla Budapesten próbálja beindítani a karrierjét, párja, Zsolti viszont Debrecenben maradt. A különélésről beszélt a celeb. TV + SztárokOrigoVajna Tímea egy szexi rajzban látta meg önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-vajna-timea-egy-szexi-rajzban-latta-meg-onmagat.htmlEgy pikáns rajzban fedezte fel magát Vajna Tímea, a képen szereplő hölgynek összefogott haja lazán az arcába lóg, pucér mellére pedig bort locsol. TV + SztárokOrigoHódi Pamela párkapcsolatáról vallott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-hodi-pamela-parkapcsolatarol-vallott-video.htmlHódi Pamela elképesztően boldog, most minden helyén van az életében, párkapcsolata pedig nem is lehetne harmonikusabb. Erről mesélt Pamela, és arról is beszélt, hogy Nati és Bence mennyire jönnek ki egymással. TV + SztárokOrigoÁgyból, egy szál ingen tett közzé képet Köllő Babetthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-agybol-egy-szal-ingen-tett-kozze-kepet-kollo-babett.htmlHófehér ágyneműben és hófehér ingben pihen Köllő Babett, aki az ágyból tett közzé egy képet közösségi oldalán. TV + Sztárok--A palota közölte: Meghan Markle apja nem lesz ott az esküvőnhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-a-palota-kozolte-meghan-markle-apja-nem-lesz-ott-az-eskuvon.htmlHivatalosan is megerősítette a Kensington-palota, hogy Thomas Markle nem lesz ott az esküvőn. Harry herceg menyasszonya, Meghan Markle hivatalos közleményét tették ki a Twitter-oldalukra. TV + Sztárok--Orbán Józsihoz visszatért fiatal szerelme, Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20180517-orban-jozsihoz-visszatert-fiatal-szerelme-andrea.htmlOrbán Józsi visszakapta fiatal barátnőjét. Andrea személyes problémák miatt hanyagolta kedvesét egy hónapig, de most visszatért hozzá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.