Felismered a magyar sztárokat a gyerekkori képeik alapján? Töltsd ki a tesztet!

magyar sztárok képek gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem olyan könnyű felismerni gyerekként azokat a nagy sztárokat, akiket már felnőttként ismertünk és szerettünk meg. Neked sikerül? Tedd próbára magad, és töltsd ki a tesztet!
Liptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-liptai-claudia-edesanyjat-hianyolja-majd-eskuvoje-napjan.htmlGőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. TV + SztárokOrigoKerényi Miklós Gábor jegyet vett a Rómeó és Júlia utolsó előadására az Operettszínházbahttp://www.life.hu/sztarok/20180518-kerenyi-miklos-gabor-jegyet-vett-a-romeo-es-julia-utolso-eloadasara-az-operettszinhazba.htmlLevették a műsorról a hosszú évek óta játszott Rómeó és Júliát, melyet a zaklatási botrányokba keveredett KERO rendezett. A művész ott akar lenni a darab utolsó előadásán, de ehhez jegyet kellett rá vennie. TV + Sztárok--Pártos Csillát új párja védte a bíróságonhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-partos-csillat-uj-parja-vedte-a-birosagon.htmlHosszú idő után először találkozott a bíróságon Pártos Csilla és egykori férje, Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó fia. Pártost új szerelme is elkísérte a vagyonmegosztási tárgyalásra, ugyanis ő védte az asszonyt - írja a Bors. TV + SztárokOrigoAntal Timi férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-antal-timi-ferjhez-ment-templomi-eskuvo.htmlFérjhez ment Antal Timi: párjával immár a templomban is kimondták egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoPártos Csilla nem hajlandó kiköltöztni Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-partos-csilla-nem-hajlando-kikoltoztni-pecsi-ildiko-hazabol.htmlÉvek óta tart Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között a pereskedés, és senki nem tudja, hogy mikor lesz vége. A legfrissebb információk szerint a volt műsorvezető nem hajlandó kiköltözni Pécsi Ildikó házából, hiába kötelezte erre a bíróság. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGór Nagy Mária megszólalt a FEM3-as szereplése kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-gor-nagy-maria-megszolalt-a-fem3as-szereplese-kapcsan.htmlAz alkoholhoz fűződő viszonyáról és munkájáról is beszélt Gór Nagy Mária, akit nemrégiben többen részegnek véltek, amikor a FEM3-on Joshi Bharat beszélgetett vele születésnapja alkalmából. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.