Kóbor János betöltötte 75. életévét: egyre gyakrabban gondol a halálra

halál Kóbor János születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kóbor János betöltötte a 75. életévét és habűr odafigyel magára akaratlanul is eszébe jutott, hogy ő a legidősebb a bandában. Laux József és Somló Tamás már távozott, attól tart, hogy ő lesz a következő.

Nem akarta megünnepelni születésnapját Kóbor János, de barátai gondoskodtak arról, hogy ne maradjon buli nélkül a zenész a 75. születésnapján. Habár remek egészségnek örvend Kóbor János, egyre gyakrabban jut eszébe a halál, és az, hogy az elhunyt társai, barátai után lehet, hogy ő lesz a következő. Együttesük alapító tagja, Laux József is elhunyt már, nem beszélve Somló Tamásról.

Egyre többször jut Kóbor János eszébe a halál Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"És akkor még nem beszéltem Benkő Laci tavalyi daganatos betegségéről, miatta is hónapokig agódtunk. Mire meggyógyult, a dobosunknak leállt a szíve... Pedig ő hozzám képest egy fiatal tacskó, csak 69 éves" - mondta a Ripostnak Kóbor János, aki nagyon odafigyel az egészségére.

Hetvenöt évesen egyik pillanatról a másikra jöhet egy szívroham,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.