Pártos Csillát új párja védte a bíróságon

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
vagyonmegosztás párkapcsolat válás Pécsi Ildikó ügyvéd Pártos Csilla Szűcs Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után először találkozott a bíróságon Pártos Csilla és egykori férje, Szűcs Csaba, Pécsi Ildikó fia. Pártost új szerelme is elkísérte a vagyonmegosztási tárgyalásra, ugyanis ő védte az asszonyt - írja a Bors.

A Bors újságírója is ott volt a bíróságon, és igencsak meglepődött, amikor Csilla szerelme egyszer csak magára öltötte a talárját, amiből egyértelművé vált, hogy ő védi Pécsi Ildikó volt menyét. Szűcs Csaba, az exférj szeme is kikerekedett, neki is meglepetést okozott, hogy a Csillát kísérő férfi az ügyvédje is egy személyben.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikóék között évek óta folyik a harc Fotó: MTI/Zih Zsolt

Szűcs Csaba és Pártos Csilla pere évek óta húzódik, nem tudnak megosztozni a vagyonukon. A válás után Pártos maradt közös fiukkal a lakásukban, és azóta sem akarta elhagyni az ingatlant. Nemrég született jogerős ítélet, hogy ki kell költözniük onnan. Szűcs a lakást idő közben odaajándékozta édesanyjának, Pécsi Ildikónak azért, hogy egykori feleségének ne legyen joga a lakásban élni. Pártos másik ügyvédje keresetmódosítást nyújtott be, mert szerintük nem volt jóhiszemű Szűcs ajándékozása.

A lap annyit tudott meg, hogy a mostani vagyonmegosztási pernek még nincsen vége, de Pártos és fia hamarosan kiköltöznek a szóban forgó lakásból.

Antal Timi férjhez menthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-antal-timi-ferjhez-ment-templomi-eskuvo.htmlFérjhez ment Antal Timi: párjával immár a templomban is kimondták egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoPártos Csilla nem hajlandó kiköltöztni Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-partos-csilla-nem-hajlando-kikoltoztni-pecsi-ildiko-hazabol.htmlÉvek óta tart Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között a pereskedés, és senki nem tudja, hogy mikor lesz vége. A legfrissebb információk szerint a volt műsorvezető nem hajlandó kiköltözni Pécsi Ildikó házából, hiába kötelezte erre a bíróság. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGór Nagy Mária megszólalt a FEM3-as szereplése kapcsánhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-gor-nagy-maria-megszolalt-a-fem3as-szereplese-kapcsan.htmlAz alkoholhoz fűződő viszonyáról és munkájáról is beszélt Gór Nagy Mária, akit nemrégiben többen részegnek véltek, amikor a FEM3-on Joshi Bharat beszélgetett vele születésnapja alkalmból. TV + SztárokOrigoKulka Jánosnak pénzt gyűjtenének a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20180517-kulka-janosnak-penzt-gyujtenenek-a-baratai.htmlKulka János visszavonul a színészettől, miután nem tudott teljesen felépülni a 2016-os agyvérzése után. Barátai aggódnak a művészért, ezért pénzt gyűjtenének neki. TV + SztárokOrigoDakota Johnson egy ismeretlen férfival csókolózikhttp://www.life.hu/sztarok/20180517-dakota-johnson-egy-ismeretlen-ferfival-csokolozik-paparazzi.htmlEgy ismeretlen férfival látták csókolózni Dakota Johnsont. A hír azért is érdekes, mert eddig mindenki azt hitte, a színésznő szíve foglalt: Chris Martint szereti. TV + Sztárok--Radics Gigi szakításáról és Talán Attilával való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20180517-radics-gigi-szakitasarol-es-talan-attilaval-valo-kapcsolatarol-beszelt.htmlSzárnyra kaptak a hírek, hogy talán több lehet barátságnál Radics Gigi és Talán Attila között, hiszen Amerikában is együtt voltak. Most elárulták, mi van közöttük valójában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.