Patrick J. Adams, Meghan Markle sorozatbeli férje megérkezett Londonba

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Wpa Pool -
esküvő házasság Briliáns elmék színész Meghan Markle szerelem Patrick J. Adams Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte a fél világ tudja, hogy Meghan Markle a Brilliáns elmékben játszott, ahol nemcsak, hogy forró jelenetei voltak, de a kamerák előtt már féjhez is ment. Sorozatbeli férje, Patrick J. Adams pedig már meg is érkezett Londonba a királyi esküvőre. 

Instagram-oldalán tudatta követőivel Meghan Markle a Brilliáns elmék című sorozatbeli férje, Patrick J. Adams, hogy megérkezett Angliába, hiszen ő is részt vesz a szombati királyi esküvőn, ahol Meghan Markle hozzámegy Harry herceghez.

Patrick J. Adams és Meghan Markle Forrás: Getty Images For FINCA/2012 Getty Images/Alexandra Wyman

A Dailymail cikke szerint a színész valóéletbeli feleségével, a szintén színésznő Troian Bellisario-val vesz részt az esküvőn. Furcsa belegondolni, hogy a képernyőn a két színész, Patrick és Meghan nemrégiben még egymásnak mondta ki a boldogító igent.

I have historically ale’d.

Patrick Adams (@halfadams) által megosztott bejegyzés,

Ernyey Béla válaszolt az öltözködése miatt kapott kritikákra: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-ernyey-bela-valaszolt-az-oltozkodese-miatt-kapott-kritikakra.htmlErnyey Béla az öltözködése miatt kapott kritikákat a Facebook-oldalán, erre reagált a 75 éves színész a Mokkában. TV + Sztárok--Felismered a magyar sztárokat a gyerekkori képeik alapján? Töltsd ki a tesztet!http://www.life.hu/sztarok/20180518-felismered-a-magyar-sztarokat-a-gyerekkori-kepeik-alapjan.htmlNem olyan könnyű felismerni gyerekként azokat a nagy sztárokat, akiket már felnőttként ismertünk és szerettünk meg. Neked sikerül? Tedd próbára magad, és töltsd ki a tesztet! TV + SztárokOrigoTeljesen elszegényedett a macskanő, Jocelyn Wildensteinhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-teljesen-elszegenyedett-a-macskano-jocelyn-wildenstein.htmlTeljesen elszegényedett a macskanőként elhíresült plasztikrém, Jocelyn Wildenstein. TV + Sztárok--Lesifotós miatt szenvedett autóbalesetet Meghan Markle féltestvérehttp://www.life.hu/sztarok/20180518-lesifotos-miatt-szenvedett-autobalesetet-meghan-markle-feltestvere.htmlAutóvezetés közben akart képet készíteni egy lesifotós Meghan Markle féltestévéről, Samantháról. A nő megijedt az elé beforduló fotós autójától és egy betonkorlátnak csapódott. TV + Sztárok--Károly herceg kíséri oltárhoz Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180518-karoly-herceg-kiseri-oltarhoz-meghan-marklet.htmlA Kensington-palota Twitter-oldalán tette közzé a hírt, hogy Meghan Markle-t édesapja szívműtéte után ki kíséri majd oltárhoz. TV + Sztárok--Liptai Claudia édesanyját hiányolja majd esküvője napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180518-liptai-claudia-edesanyjat-hianyolja-majd-eskuvoje-napjan.htmlGőzerővel készül az esküvőjére Liptai Claudia és Pataki Ádám, ám valaki hiányzik majd a násznépből. Liptai Claudia most arról beszélt, miért szorul majd össze a szíve a nagy napon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.