Ábel Anita és Jakupcsek Gabriella elmondták véleményüket Rippel Feriről

Forrás: Instagram/ Ábel Anita -
Rippel Feri Ábel Anita #Bochkor Tóth Vera Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete arról szóltak a hírek, hogy Rippel Feri ajánlatot tett Tóth Verának és Király Lindának, ami arról szólt: lefogyasztaná őket. Az érintettek kiakadtak, de úgy tűnik, nem csak ők. Most Ábel Anita fejtette ki a véleményét az artistáról. 

Jakupcsek Gabriella és Ábel Anita az ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorának felvételén hozták fel az esetet, amikor is Rippel felajánlotta az énekesnőknek, hogy háromszázezer plusz áfáért lefarag a kilóikból.

"Valószínűleg Ferinek miniatűr, és hogy menjen oda csóró két ilyen karizmatikus nőhöz, mint egy ilyen sz.r dumával" - idézi a Blikk Ábel Anitát.

Ábel Anita és Tóth Vera Forrás: Instagram/ Ábel Anita

"Az a probléma, hogy ő annyit foglalkozik a testével, hogy valahogy elkerülte a figyelmét az a húsz centi, ami a nyakán van fölül" - fogalmazott Jakupcsek.

A lap kereste Rippel Ferit, aki nem kívánt nyilatkozni.

Gyógyszer-túladagolás miatt mosták ki Judy gyomráthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gyogyszertuladagolas-miatt-mostak-ki-judy-gyomrat-3-eves-volt.htmlTörténtekről, az énekesnő édesanyja, Judit mesélt a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén. TV + Sztárok--Schobert Norbi visszavonul, május 26-án tartja utolsó aerobikórájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-schobert-norbi-visszavonul-majus-26an-tartja-utolso-aerobikorajat.htmlMár egy ideje tudni lehet, hogy Schobert Norbi hamarosan végleg visszavonul az edzősködéstől: ám arról eddig nem beszélt, hogy ennek egyik oka megromlott egészségi állapota. Elmondta, hogy a több évtizedes aktív sport miatt elkoptak a porcok gerincében és állandó fájdalom kínozza. TV + SztárokOrigoVicces képet osztott meg a vörös szőnyegről Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-vicces-kepet-osztott-meg-a-voros-szonyegrol-toth-vera-enekesno.htmlAz Inspiráló Nők Estjén vett részt Tóth Vera. Az énekesnő kissé elengedte magát, és ezt meg is osztotta az Instagramján. TV + Sztárok--Kis híján tönkrement Papp Gergő és felesége, Judit házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-kis-hijan-tonkrement-papp-gergo-pimaszur-es-felesege-judit-hazassaga.htmlSok volt a közös munka, amire majdnem ráment a házasságuk. Papp Gergő és Judit azonban megmentették a kapcsolatukat. TV + Sztárok--Elmarad Mészáros Árpád Zsolt idei esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-elmarad-meszaros-arpad-zsolt-mazs-idei-eskuvoje.htmlMÁZS és kedvese, Brigi évek óta boldogságban élnek, és együtt nevelik hároméves gyermeküket- A Budapesti Operettszínház sztárja már két évvel ezelőtt megkérte 27 éves kedvese kezét, fél évvel ezelőtt úgy volt, hogy idén összeházasodnak, de idén mégsem mondják ki egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigoNánási Pál a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén Mici tejfakasztó bulijáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20180501-nanasi-pal-a-vigyazat-szulovel-vagyok-felvetelen-mici-tejfakaszto-bulijarol-meselt.htmlStohl Luca, a Vigyázat, szülővel vagyok! online riportere arról faggatta Nánási Pált és édesapját, mi történt Nánási Mici tejfakasztóján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.