Így él most Krizbai Teca, a Csillag születik egykori versenyzője

Forrás: Bársony Bence -
Krizbai Teca Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizbai Tecát, a gyengénlátó énekesnőt a 2011-es Csillag Születikben ismerte meg az ország. Bár az éneklést sem hagyta abba, nemsokára diplomázik, és azt is elmondta mivel szeretne a jövőben foglalkozni. 

A Blikk megtudta, Teca hamarosan diplomázik az ELTE pszichológia szakán, a jövőben pedig párkapcsolati tanácsadóként akar dolgozni.

"Már nagyon izgulok a diploma miatt. Most vannak az utolsó vizsgák. De mellette már a későbbi időkre is gondolok, párkapcsolati tanácsadóként szeretnék majd tevékenykedni. Ezzel ugyanis már most is van lehetőségem foglalkozni, miután önkéntesként segítem a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom munkáját. Itt online segítő beszélgetéseket tartok, valamint már saját cikkeim is jelentek meg az oldalon" - mesélte Teca, aki az éneklést sem hanyagolta el.

Forrás: Bársony Bence

"Most már én írom a saját dalaimat. Ezeket a csatornámra szoktam feltölteni, ráadásul élőben, mert a természetességre törekszem. A követőim is inkább így szeretik, hiszen egy stúdióban, bármit hozzá lehetne adni. Igyekszem minél több stílusban alkotni. Még mindig nagyon szeretik, ha zongorakísérettel énekelek, hiszen anno így ismertek meg" - árulta el Teca.

Az énekesnő egyébként már három éve él boldog párkapcsolatban. Szerelmével, Tellér Gáborral egy társkereső oldalon keresztül ismerkedett meg, és a férfi másfél éve el is jegyezte őt.

"Nagyon örülök, hogy akkor felmentem arra a társkereső oldalra, mert nagyon boldogok vagyunk azóta. Jelenleg együtt élünk édesanyámnál, és remekül ki tudtuk alakítani a közös életünket" - vallotta Teca.

Gyógyszer-túladagolás miatt mosták ki Judy gyomráthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-gyogyszertuladagolas-miatt-mostak-ki-judy-gyomrat-3-eves-volt.htmlTörténtekről, az énekesnő édesanyja, Judit mesélt a Vigyázat, szülővel vagyok! felvételén. TV + Sztárok--Schobert Norbi visszavonul, május 26-án tartja utolsó aerobikórájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-schobert-norbi-visszavonul-majus-26an-tartja-utolso-aerobikorajat.htmlMár egy ideje tudni lehet, hogy Schobert Norbi hamarosan végleg visszavonul az edzősködéstől: ám arról eddig nem beszélt, hogy ennek egyik oka megromlott egészségi állapota. Elmondta, hogy a több évtizedes aktív sport miatt elkoptak a porcok gerincében és állandó fájdalom kínozza. TV + SztárokOrigoElmarad Mészáros Árpád Zsolt idei esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-elmarad-meszaros-arpad-zsolt-mazs-idei-eskuvoje.htmlMÁZS és kedvese, Brigi évek óta boldogságban élnek, és együtt nevelik hároméves gyermeküket- A Budapesti Operettszínház sztárja már két évvel ezelőtt megkérte 27 éves kedvese kezét, fél évvel ezelőtt úgy volt, hogy idén összeházasodnak, de idén mégsem mondják ki egymásnak a boldogító igent. TV + SztárokOrigo Soha nem látott aktképek kerültek elő Nánási Pálrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180501--soha-nem-latott-aktkepek-kerultek-elo-nanasi-palrol-vigyazat-szulovel-vagyok.htmlÖrdög Nóra bevallotta, ő már látta férje aktképeit, de senkit sem szeretett volna megfosztani az élménytől, így mindenkinek megmutatta azokat. TV + Sztárok--Vicces képet osztott meg a vörös szőnyegről Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-vicces-kepet-osztott-meg-a-voros-szonyegrol-toth-vera-enekesno.htmlAz Inspiráló Nők Estjén vett részt Tóth Vera. Az énekesnő kissé elengedte magát, és ezt meg is osztotta az Instagramján. TV + Sztárok--Gyönyörű kislány volt Szabó Zsófi: fotó a múltbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180501-gyonyoru-kislany-volt-szabo-zsofi-foto-a-multbol.htmlSzabó Zsófi egy 25 évvel ezelőtt készült képet posztolt Instagram-oldalán. Hosszú, szőke haja az idő elteltével mit sem változott, az egyik rajongó pedig szóvá is tette, hogy mennyire hasonlít rá a most néhány hónapos kisfia, Mendel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.