Így üldögél a 15 éves Meghan Markle a Buckingham-palota előtt

Forrás: Getty Images/Leon Neal -
Buckingham-palota Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május 19-én mondta ki egy másnak a boldogító igent Meghan Markle és Harry herceg. A nagy nap alkalmából egyre másra jelennek meg az interneten mémek és olyan fotók, amelyeket korábban nem láthattunk. 

Ilyen példul az alábbi is, a 15 éves Meghan Markle-ről (bal oldalon) - aki akkor még csak nem is sejthette, hogy egyszer Harry herceg felesége lesz.

II. Erzsébet engedélyével lehetett borostás Harry herceg az esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-ii-erzsebet-kiralyno-engedelyevel-lehetett-borostas-harry-herceg-az-eskuvojen.htmlA tradíció szerint, ha valaki katonai egyenruhában esküszik, frissen borotváltnak kell lennie. Akkor hogyan lehet, hogy Harrynek nem kellett eltávolíttatnia az arcszőrzetét? TV + Sztárok--Ezt üzente Meghan Markle-nek a távollévő beteg édesapja, Thomas Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ezt-uzente-meghan-marklenek-a-tavollevo-beteg-edesapja-thomas-markle.htmlAhogy azt tudni lehetett, Meghan édesapja néhány napja szívműtéten esett át Mexikóban, ezért nem tudott részt venni lánya esküvőjén. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: megosztotta az embereket Michael Curry amerikai prédikátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-harry-herceg-eskuvoje-megosztotta-az-embereket-michael-curry-amerikai-predikator.htmlMichael Curry amerikai prédikátor egyedi stílusban beszélt Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. A beszéde megosztotta a nézőket. Voltak, akik úgy vélték, újszerű és előremutató volt, mások szerint pedig nem vette eléggé komolyan a dolgát, sőt ellopta a show-t. TV + Sztárok--Várkonyi Andit túlságosan bújósnak találta Bochkor Gábor: más a "szeretetnyelvük"http://www.life.hu/sztarok/20180519-varkonyi-andit-tulsagosan-bujosnak-talalta-bochkor-gabor-mas-a-szeretetnyelvuk.htmlGary Chapman: Az öt szeretetnyelv Egymásra hangolva című könyvét hozta szóba Várkonyi Andrea a FEM3-on futó Micsoda Nők! című beszélgetős műsorában. Elárulta, közte és Bochkor Gábor között is voltak eleinte szeretetnyelv-beli különbségek. TV + Sztárok--Ma házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ma-hazasodik-ii-erzsebet-kiralyno-unokaja-harry-herceg-es-meghan-markle-2018-majus-19.htmlMa házasodik II. Erzsébet királynő unokája Harry herceg és Meghan Markle. Már most tömegek várják a a Windsor kastély előtt a hercegi párt. TV + Sztárok--II. Erzsébet engedélyével lehetett borostás Harry herceg az esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-ii-erzsebet-kiralyno-engedelyevel-lehetett-borostas-harry-herceg-az-eskuvojen.htmlA tradíció szerint, ha valaki katonai egyenruhában esküszik, frissen borotváltnak kell lennie. Akkor hogyan lehet, hogy Harrynek nem kellett eltávolíttatnia az arcszőrzetét? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.