Megtalálták az eltűnt valóságshow-sztár, Joe Tilley holttestét

Forrás: Thinkstock -
holttest valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolumbiában került elő Joe Tilley holtteste.

A 24 éves sztár a Jungletown című sorozattal vált ismertté. A holttestére a Fin del Mundo vízesésnél találtak rá, egy héttel azután, hogy nyoma veszett. Egy eltűnt emberekért létrehozott Facebook-csoporton keresztül közölte a család a tragikus hírt. Kolumbiai idő szerint 11:30-kor találtak rá Joe-ra a vízesés aljánál. A keresőcsapat azt gyanítja, valószínűleg lezuhanhatott és az okozta a halálát – írja a Mirror nyomán a Blikk.

Forrás: Thinkstock

Így üldögél a 15 éves Meghan Markle a Buckingham-palota előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180520-igy-uldogel-a-15-eves-meghan-markle-a-buckinghampalota-elott-ma-harry-felesege.htmlMájus 19-én mondta ki egy másnak a boldogító igent Meghan Markle és Harry herceg. A nagy nap alkalmából egyre másra jelennek meg az interneten mémek és olyan fotók, amelyeket korábban nem láthattunk. TV + Sztárok--II. Erzsébet engedélyével lehetett borostás Harry herceg az esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20180520-ii-erzsebet-kiralyno-engedelyevel-lehetett-borostas-harry-herceg-az-eskuvojen.htmlA tradíció szerint, ha valaki katonai egyenruhában esküszik, frissen borotváltnak kell lennie. Akkor hogyan lehet, hogy Harrynek nem kellett eltávolíttatnia az arcszőrzetét? TV + Sztárok--Ezek voltak Harry herceg első szavai, amikor megpillantotta menyasszonyát, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ezek-voltak-harry-herceg-elso-szavai-amikor-megpillantotta-menyasszonyat-meghan-marklet.htmlNem szűkölködött megindító pillanatokban Harry herceg és Meghan Markle esküvője. A legmeghatóbb azonban talán az volt, amikor a vőlegény meglátta kedvesét. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee "ultraszar arcnak" nevezte Rippel Ferithttp://www.life.hu/sztarok/20180519-ganxsta-zolee-ultraszar-arcnak-nevezte-rippel-ferit-a-toth-vera-kiraly-linda-ugy-miatt.htmlAz Inspiráló Nők díjátadó gáláján Rippel Feri felajánlotta Tóth Verának és Király Lindának, hogy 300 ezer plusz áfáért segít nekik lefogyni. Az énekesnők kiakadtak, és az ügynek ezzel nincs vége: előkerült az ATV #Bochkor műsorban is. TV + Sztárok--15 évet kaphat Aurelio Caversaccio, ha bűnösnek találják az emberablásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180519-15-evet-kaphat-aurelio-caversaccio-valovilag-gyoztes-ha-bunosnek-talaljak-az-emberablasban.htmlMint azt a Story magazin megírta, a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség Aureliót és két másik férfit felfegyverkezve elkövetett emberrablással gyanúsítja.TV + SztárokOrigoSchobert Norbi visszavonul, május 26-án tartja utolsó aerobikórájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180516-schobert-norbi-visszavonul-majus-26an-tartja-utolso-aerobikorajat.htmlMár egy ideje tudni lehet, hogy Schobert Norbi hamarosan végleg visszavonul az edzősködéstől: ám arról eddig nem beszélt, hogy ennek egyik oka megromlott egészségi állapota. Elmondta, hogy a több évtizedes aktív sport miatt elkoptak a porcok gerincében és állandó fájdalom kínozza. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.