A Nagy Duett: Gönczi Gábor és Erdélyi Tímea emelt fővel távozik a műsorból

Gönczi Gábor A Nagy Duett kieső Erdélyi Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények műsorvezetőjének, Gönczi Gábornak és Erdélyi Tímea színésznőnek ért véget a Nagy Duett vasárnap. Mint mondták, nem búslakodnak, hiszen őket mutatták legtöbbször a műsor során, tehát valahol nyertek.

Bikiniben mutatta meg gömbölyödő pocakját Görög Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180521-bikiniben-mutatta-meg-gombolyodo-pocakjat-gorog-zita.htmlGörög Zita az Instagram oldalára töltött fel egy bikinis fotót, amin már jól látszik egyre növekvő pocakja.TV + SztárokOrigoViaszbaba: Krencsey Hella közzétett egy közös képet a leszbikus magyar színésznővelhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-viaszbaba-krencsey-hella-kozzetett-egy-kozos-kepet-a-leszbikus-magyar-szinesznovel.htmlKrencsey Hella szerelmi kapcsolatát mindenki ismeri: 8 évig volt egy leszbikus magyar színésznővel, melyről könyvet is írt, most pedig egy közös képet mutatott. TV + SztárokKülönleges fotó készült Harry herceg esküvőjén: ezt imádja az internet népehttp://www.life.hu/sztarok/20180521-kulonleges-foto-keszult-harry-herceg-eskuvojen-ezt-imadja-az-internet-nepe.htmlAz internetezők kiválasztották a legjobb fotót, ami a hercegi esküvőn készült Harryről és Meghanról. Különleges oka van annak, hogy ennyi embernek tetszik.TV + SztárokOrigoEz történt Meghan Markle menyaszonyi csokrával az esküvő utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-ez-tortent-meghan-markle-menyaszonyi-csokraval-az-eskuvo-utan.htmlMegható az a hagyomány, amit az angol királyi család menyasszonyai ápolnak. Csokraik különleges helyre kerülnek az esküvő után. TV + Sztárok--Harry herceg esküvője: itt vannak az első hivatalos fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-itt-vannak-az-elso-hivatalos-fotok.htmlA brit királyi család a közösségi oldalain tett közzé három hivatalos fotót Harry herceg esküvőjéről. TV + SztárokOrigoHarry herceg esküvője: ez a kisfiú lett a hercegi esküvő sztárja, és nem György herceg azhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-ez-a-kisfiu-lett-a-hercegi-eskuvo-sztarja-es-nem-gyorgy-herceg-az.htmlMeghan Markle-nek nem voltak felnőtt koszorúslányai, a családtagok és közeli barátok gyerekei tölötték be ezt a szerepet.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.