Ez történt Meghan Markle menyaszonyi csokrával az esküvő után

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Meghan Markle Harry herceg esküvője menyasszonyi csokor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható az a hagyomány, amit az angol királyi család menyasszonyai ápolnak. Csokraik különleges helyre kerülnek az esküvő után.

Meghan Markle menyasszonyi csokrához a virágokat maga Harry herceg szedte Diana hercegnő kertjéből. De mi lett az elegáns csokorral az esküvő után? A csodaszép virágok most az ismeretlen katona sírján nyugszanak a Westminster apátságban.


A királyi család mennyaszonyai már lassan 100 éve tisztelegnek ezzel a gesztussal az I. világháborúban elhunyt hősök emléke előtt. A hagyományt II. Erzsébet édesanyja teremtette, ő volt az első, aki csokrát erre a síremlékre helyezte, elhunyt testvére, Fergus emlékére.

Harry herceg esküvője: itt vannak az első hivatalos fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-itt-vannak-az-elso-hivatalos-fotok.htmlA brit királyi család a közösségi oldalain tett közzé három hivatalos fotót Harry herceg esküvőjéről. TV + SztárokOrigoHarry herceg esküvője: ez a kisfiú lett a hercegi esküvő sztárja, és nem György herceg azhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-harry-herceg-eskuvoje-ez-a-kisfiu-lett-a-hercegi-eskuvo-sztarja-es-nem-gyorgy-herceg-az.htmlMeghan Markle-nek nem voltak felnőtt koszorúslányai, a családtagok és közeli barátok gyerekei tölötték be ezt a szerepet.TV + Sztárok--Náray Tamás kiosztotta a fanyalgókat: "Mondom ZSIVANSI és nem DZSIVENDZSI"http://www.life.hu/sztarok/20180521-naray-tamas-kiosztotta-a-fanyalgokat-vedelmebe-vette-meghan-marklet.htmlNáray Tamás a hercegi esküvőről értekezett hosszasan a közösségi oldalán. Alaposan kiosztotta a fanyalgókat és az okoskodókat, védelmébe vette Meghan Markle-t.TV + Sztárok--Chrissy Teigen megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-chrissy-teigen-megmutatta-szules-utani-testet-foto.htmlChrissy Teigent azért szeretik annyira a rajongói, mert őszinte. Ezúttal a szülés utáni testét mutatta meg, és bizony nem tökéletes! TV + Sztárok--Chrissy Teigen megmutatta szülés utáni testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-chrissy-teigen-megmutatta-szules-utani-testet-foto.htmlChrissy Teigent azért szeretik annyira a rajongói, mert őszinte. Ezúttal a szülés utáni testét mutatta meg, és bizony nem tökéletes! TV + Sztárok--Fiatal párjáról beszélt Stohl András Sütő Enikő műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180521-fiatal-parjarol-beszelt-stohl-andras-suto-eniko-musoraban.htmlSütő Enikő Stohl Andrással beszélgetett, aki mesélt a párkapcsolatáról, és arról, hogy párja mellett milyen változáson ment keresztül.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.